查看完整版本: [-- 美食節美食推介~~~~~ --]

-> 澳門有什麼好玩 ! -> 美食節美食推介~~~~~ [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

魔鬼釣手 2006-11-13 14:36

美食節美食推介~~~~~

唔知各位有冇去美食節呢 ? 我琴晚就去左啦~
建議大家唔好開車去, 因為實在無位泊, 而且眼見警察叔叔都相當勤力~ 如果比佢請你食張牛肉干咁就食左都補唔返~
係南灣國際銀行有專車接送, 夠晒快捷...好過搵位泊啦~

推介食品:
麗晶集團魚翅蛇"更" $10 足料好味...正!
四五六醉雞 $35 抵食!夠味~夠香~夠滑~
好似係皇庭乜乜的原隻芝士焗蠔!都係好正!$10/隻 $50/6隻
仲有一隻可樂杯都買得過, 幾靚仔, $15 連汽水~
咖喱文魚蛋真係唔錯~ $5/碗 夠香夠辣!
......
唔知大家有冇其它可以分享下呢 ?

傑仔 2006-11-13 14:53
我去到見到咁多人都冇心機搵野食..食過乜都唔記得亦唔知..
都係人地幫我買

小魔女SOS 2006-11-13 15:20
實在太多人.不過每次我都係搵d特別野食,唔會食魚蛋

魔鬼釣手 2006-11-13 17:16
引用第2樓釣魚小魔女2006-11-13 15:20發表的“”
實在太多人.不過每次我都係搵d特別野食,唔會食魚蛋

用淨 5 蚊咪走去拮魚蛋囉~~~~~

李好姨 2006-11-13 17:32

黑鯛之天敵 2006-11-13 17:39
海膽刺身今年宿左水!!!!唔抵死!!!

Ar保 2006-11-13 19:23
有鹽燒香魚食,15蚊條,好好味

車人 2006-11-13 19:28

小魔女SOS 2006-11-13 20:45
引用第3樓魔鬼釣手2006-11-13 17:16發表的“”

用淨 5 蚊咪走去拮魚蛋囉~~~~~

買多張5蚊飛咪可以食多碗蛇羹囉

天文台 2006-11-13 21:01
爽爽肉丸我覺得都唔錯幾好食

kin 2006-11-14 01:30
魚翅蛇"更" $10

tony 2006-11-14 16:21
哥到d野有d都幾平,但係有d都幾貴

沖炮艇 2006-11-18 01:14
年年都是一样,無的新鮮感。

小小強 2006-11-18 01:16
自從第一屆去過之後,都未曾去過

傑仔 2006-11-18 01:17
引用第10樓kin2006-11-14 01:30發表的“”
魚翅蛇"更" $10

係好食...不過排隊排死你

查看完整版本: [-- 美食節美食推介~~~~~ --] [-- top --]