查看完整版本: [-- 聖誕假期略影 --]

-> 澳門有什麼好玩 ! -> 聖誕假期略影 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

小小強 2006-12-25 23:24

聖誕假期略影

呢個聖誕假期,本人與太座大人到訪澳門各處遊玩,平安夜去咗議事亭前地,聖誕日早上就去咗氹仔龍環葡韻既玫瑰花展,旁晚就去咗市政廳博物館,期間都影咗d相,由於屬走馬看花關係,所以相片不多

小小強 2006-12-25 23:25

亞旦 2006-12-25 23:53
有很濃厚的聖誔氣紛。滿街喜氣洋洋。
剛剛我也出去轉了一圈,影了几張相,
還在整理中。

jc 2006-12-26 00:09
引用第2樓亞旦2006-12-25 23:53發表的“”
有很濃厚的聖誔氣紛。滿街喜氣洋洋。
剛剛我也出去轉了一圈,影了几張相,
還在整理中。

旦兄可否快點;我和kk都熱切期待著你的作品!!!

亞旦 2006-12-26 00:17
引用第3樓jc2006-12-26 00:09發表的“”

旦兄可否快點;我和kk都熱切期待著你的作品!!!

去了三天,有冇收獲。KK同行?

jc 2006-12-26 00:22
引用第4樓亞旦2006-12-26 00:17發表的“”

去了三天,有冇收獲。KK同行?

有D喇.....kk現住在我家裹!!!

海狗 2006-12-26 01:39

dacky 2006-12-26 02:12
有d好靚ge釣點喎....... ^^

bbbbbbbb 2006-12-26 03:34

黑鯛之天敵 2006-12-26 08:06

犬齒鮪 2006-12-26 09:09
靓~

小魔女SOS 2006-12-26 09:57
每年聖誕節我都習慣出外旅行,但由上年開始中咗魚毒之後 ,就冇出去玩囉,連澳門d燈飾都未睇過,這個星期大多數都浦在青洲,三角,赤灘 ,好彩有咁靚既相片分享當係去咗啦.....

亞旦 2006-12-26 11:40
這里以前未禁釣時,有很多很多魚釣,是一大片紅樹林。希望若干年后唔会面貌全非啦,

wen 2006-12-26 13:07
D相影得好靚喔,等明年有吉的時候,去打個ROUND先至得,唔知到時仲有無靚景呢?元旦MACAU有咩特色架?

肥仔 2006-12-26 13:23
小強 , d 相好靚呀~~

dacky 2006-12-26 14:00
我都係心沃沃去會一會d生魚.......  

亞旦 2006-12-26 14:25
引用第13樓wen2006-12-26 13:07發表的“”
D相影得好靚喔,等明年有吉的時候,去打個ROUND先至得,唔知到時仲有無靚景呢?元旦MACAU有咩特色架?

吃喝玩樂,你要那种。样樣都精彩,澳門除睹处,還是飲食的天堂,蔔式:泰式、韓式:日式等等
應有盡有,打后的【澳門有什么好玩版】,会逐步逐步地粗略介紹。

邪海釣手 2006-12-26 18:34
不錯喔!

查看完整版本: [-- 聖誕假期略影 --] [-- top --]