查看完整版本: [-- 漁人碼頭 激搖 頭 D 3 --]

-> 潮 流 特 區 -> 漁人碼頭 激搖 頭 D 3 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

光頭死神 2007-01-28 05:51

漁人碼頭 激搖 頭 D 3

尋日係漁人碼頭開工 , 順便去玩下部傳聞會搖到唔識楂車既頭D 機 ~ 我個 fd 初時試過真係完全唔識楂咁濟 ~ 所以今日既然黎到 , 梗係試下咩環境先

一去到就見到兩部好值直升機頭咁既物體既野 , 睇下個畫面 , 真係頭 d .... 做乜變左楂直升機咁 ga ... ^^ 跟住唔理 la , 換錢去玩下先 ~~ 部機 $9 蚊一舖 , 但平時都大把人爭住玩 , 真係睇唔出 .... 我同馬仔就齊齊上左部機度 , 原來仲要扣好安全帶 ^^ 兩條友都著住西裝 , 要就住黎坐 ~ 同埋第一次玩賽車 game 要攬安全帶 ~~ 係咪真係咁搖得 ?? 揀好之後 , 部機就開始升高 ... 準備進入作戰狀態 !! 部機係全英文 setting , 睇慣日文版既朋友就留意下 la ~ 可能會唔慣 ~

終於準備開車 la ~ 部機都仲未有動靜 , 但一開車 ...... 大鑊... 係正丸轉第一個灣都幾乎唔識轉 ... 痴左埋牆 ... 無野呀.... 雖然我好耐好耐無玩頭d o者 , 都唔係衰成咁呀 .... 部機搖到 ... 都唔係太跟條賽道既真實情況既.... 真車邊有搖到咁呀 ... 跟住全程都要用盡力去平衡返個人 ....... 幾經辛苦終於完成 ... 差丁屎咁多輸左俾馬仔 ... 無得玩多舖添 ... 不過真係再玩多舖都會死 .... 我落返黎個時 .... 搖搖個頭即時覺得痛 ... 慘過感冒咁既頭痛 ..... 發癲 !! 仲有 d 搖下搖下既感覺 , 好在又唔係真係咁嚴重 , 無乜事 , 跟住馬仔又玩多舖秋名雪 , 玩左四分三左右就 game over .... 實在幾難楂 ... 不過都比較建議大家去試一下 , 又好似真係幾好玩 ~ 但切記食完野唔好即刻走去玩 ..... 隨時有嘔吐可能 ~ haha

黑鯛之天敵 2007-01-28 06:56

邪海釣手 2007-01-28 07:17
隨時有嘔吐可能

mac 2007-01-28 11:29

犬齒鮪 2007-01-28 15:37

LK 2007-01-28 17:49
  見識下先要

宮本 2007-02-05 20:36
我都有興趣喎~!

幾時約出來玩返鋪先~!

achong 2007-02-21 23:33

够激........哈哈

海狗 2007-02-22 01:38

tony 2007-02-22 02:56
好似幾好玩咁~

海濤 2007-02-22 16:52
go go go

kapo 2007-02-22 18:36
玩到嘔

肥仔 2007-02-22 19:15
我都係 , 我玩兩鋪衣女波已經行唔到直路

pppp520 2007-05-08 22:56

查看完整版本: [-- 漁人碼頭 激搖 頭 D 3 --] [-- top --]