查看完整版本: [-- 【飲食篇】12-非洲村餐廳 --]

-> 澳門有什麼好玩 ! -> 【飲食篇】12-非洲村餐廳 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

亞旦 2007-02-05 23:12

【飲食篇】12-非洲村餐廳

澳門漁人碼頭非洲村內新開業的燒烤樂园餐廳以八间非洲茅舍作主題,每间均有一个非洲村落名稱,

例如“祖魯”“森巴沙”等,猶如一条非洲部落村子,每间茅舍的设計獨特,富有非洲土著風味,于

這里用膳別具原始感覺。

人平均消費$150-$200间
電話 ; 2993678
營業時间:星期一至五     早上5.00至晚上12.00
          六至日,公众假期 中午12.00至凌晨2.00

阿B 2007-02-05 23:19

光頭死神 2007-02-05 23:26
e ~~ 見唔到龍五既 ??

亞旦 2007-02-05 23:32
引用第2樓光頭死神2007-02-05 23:26發表的“”

光兄,龍五是誰啞!

LK 2007-02-05 23:42
龍五?

健尼 2007-02-06 00:30
引用第2樓光頭死神2007-02-05 23:26發表的“”

我隻cat話見到龍五部長~

健尼 2007-02-06 00:31
引用第4樓LK2007-02-05 23:42發表的“”
龍五?

佢係高進 要搵龍五

小魔女SOS 2007-02-06 00:48
講咗好多次話去試,都訂唔到位,所以到現在都冇試過

光頭死神 2007-02-06 01:02
引用第3樓亞旦2007-02-05 23:32發表的“”

光兄,龍五是誰啞!

是一位劍客 , 是一位釣魚前輩 ~~ ^^

艾域隆 2007-02-06 01:31
引用第8樓光頭死神2007-02-06 01:02發表的“”

前輩 ? 咁老唔老先 ? hehehe ... 佢就黎重出江湖 ... 各塘主做好心理準備 ... haha ha

黑鯛之天敵 2007-02-06 08:22

sang 2007-02-06 08:47

亞旦 2007-02-06 11:00
引用第8樓光頭死神2007-02-06 01:02發表的“”

原來是一位釣魚前輩,不說不知道非洲村是藏龙卧虎之地。

他在非洲村“隱居”嗎?。

健尼 2007-02-06 15:10
引用第9樓艾域隆2007-02-06 01:31發表的“”

前輩 ? 咁老唔老先 ? hehehe ... 佢就黎重出江湖 ... 各塘主做好心理準備 ... haha ha

sure? i want go to fishing with him

亞旦 2007-02-07 11:07
引用第7樓釣魚小魔女2007-02-06 00:48發表的“”
講咗好多次話去試,都訂唔到位,所以到現在都冇試過

環境几好,D食嘢就麻麻地。

查看完整版本: [-- 【飲食篇】12-非洲村餐廳 --] [-- top --]