查看完整版本: [-- [WII]   我的11KG SEA BASS --]

-> 數 碼 科 技 -> [WII]   我的11KG SEA BASS [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

小小強 2007-04-25 23:44

[WII]   我的11KG SEA BASS

今晚坐係個廳度望住部will同個手制...硬係覺得有d野......終於下定決心打開部機打釣魚大師....

點知真係比我上到條11KG既 SEA BASS............好開心呀...yeah

hehe

阿B 2007-04-25 23:47
小強兄好野..........

dacky 2007-04-26 00:09
小強 ~ 真係神都無咁靈喎 ...... ^^

hungjay2004 2007-04-26 00:14

我就快打爆機

小小強 2007-04-26 00:15
引用第3樓hungjay20042007-04-26 00:14發表的“”

我就快打爆機

我有排都未打爆呀

宮本 2007-04-26 00:18
YEAH~ 釣黑立多錢好多嫁

ckip 2007-04-26 00:18
HHAHA .....用邊隻假餌ga>......

hungjay2004 2007-04-26 00:20
釣馬林仲多錢

宮本 2007-04-26 00:24
引用第7樓hungjay20042007-04-26 00:20發表的“”
釣馬林仲多錢

未中到喎

初期釣黑沙系最快賺錢的...

健尼 2007-04-26 00:25
我同隻出貓一齊玩 畀佢釣到馬林

肥仔 2007-04-26 01:14
百幾 cm ge 平鱸 , 正呀!!
如果現實中釣到就堅 la

crazyscat 2007-04-26 02:32
你就好啦小強,成日吊到d大野,我前幾日同見血.大蘿友佢地一人買左都,玩到依家都未吊到一條,個制我覺得好難用成日飛唔到杆,時時飛得果16-18谷鬼氣...教下路好咼....

海狗 2007-04-26 04:20

小小強 2007-04-26 08:25
引用第11樓crazyscat2007-04-26 02:32發表的“”
你就好啦小強,成日吊到d大野,我前幾日同見血.大蘿友佢地一人買左都,玩到依家都未吊到一條,個制我覺得好難用成日飛唔到杆,時時飛得果16-18谷鬼氣...教下路好咼....

要買咗支新竿先飛得遠架

宮本 2007-04-26 08:55
引用第11樓crazyscat2007-04-26 02:32發表的“”

初頭系飛得唔遠嫁啦

唔系邊有衝動買頂班竿姐 嘿嘿

多買幾個海曱甴去淺x灣釣沙立就好快賺到很多錢了

提示 : 左手戈粒的向下都可以收魚絲 咁樣收魚絲唔咁攰 同穩定很多

亞旦 2007-04-26 10:39
釣条美人魚上來!

艾域隆 2007-04-26 10:51
太細條啦 ... 昨晚係四國地區中左一條 224 cm ga seabass , 又係同中國地方中左一條 299.9cm 牛牛 ~ 嘻嘻

宮本 2007-04-26 11:54
要唔要開個貼 給大家PO WII的釣魚巨物相呀

小小強 2007-04-27 19:29
引用第16樓艾域隆2007-04-26 10:51發表的“”
太細條啦 ... 昨晚係四國地區中左一條 224 cm ga seabass , 又係同中國地方中左一條 299.9cm 牛牛 ~ 嘻嘻

咁同老師你比有得比呢,我玩咗都無一個鐘,11kg我都好開心架

KeLvInFisH 2007-08-14 21:50
強呀強兄~~~~咁都比你釣到- -

whero 2008-01-07 21:13
我有一條993G石狗公,還有4KG的烏頭................還有33KG的...................................樹根

宮本 2008-01-07 22:24
...看來有人中毒了

wii 爆釣毒

whero 2008-01-08 02:23
我現在手好酸啊.....這款遊戲里水里怎麼那麼多垃圾啊.........

查看完整版本: [-- [WII]   我的11KG SEA BASS --] [-- top --]