查看完整版本: [-- 你认为边度钓鱼吃饭D送最正,最抵. --]

-> 圍釣 塘釣 台釣 -> 你认为边度钓鱼吃饭D送最正,最抵. [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

barry 2007-08-02 16:58

你认为边度钓鱼吃饭D送最正,最抵.

而家好多地方钓鱼都可以系塘或提吃饭,你认为边度钓鱼吃饭D送最正,最抵.

傑仔 2007-08-02 18:40

paulo 2007-08-02 19:17
桂山去過一次,自己去飯店食喎!都幾平和正.

1魚 2007-08-02 19:20
我選桂山~
同朋友去桂山行程十次著十次都係咁~
1~上碼頭
2~租房
3~食餐飽
4~開竹
5~返市區再食餐飽

所以.....有冇魚釣到都好開心~食得好豐富

sang 2007-08-02 19:33
十圍

高比 2007-08-02 19:39
桂山同東澳,平靚正!

不過其實釣魚時完全沒有食野的意欲.有時又熱到死....如果大家飲得食下海鮮啤啤佢就最美味嗱

見血方休 2007-08-02 19:46
東澳能記

whero 2007-08-02 20:10
東澳碼頭邊那家排檔是我見過最不長進的餐廳,服務態度又差,東西又貴又不好吃,還經常多算錢,廁所破成那樣,也都不整理,如果不是為了釣魚,我是不可能再去的
寧可多跑一點路去萬山吃都好過太多

見血方休 2007-08-02 20:16
引用第7樓whero2007-08-02 20:10發表的“”
東澳碼頭邊那家排檔是我見過最不長進的餐廳,服務態度又差,東西又貴又不好吃,還經常多算錢,廁所破成那樣,也都不整理,如果不是為了釣魚,我是不可能再去的
寧可多跑一點路去萬山吃都好過太多

你不熟路不怪你,
不是跟你說了[能記]嗎?
上了碼頭拐個灣就到,味道比萬山的還要好幾倍,價錢也不貴
生炒雞
豉油王局墨魚

1魚 2007-08-02 20:32

都係桂山好~多好多選擇~豐儉由人~去桂山啦!!

高比 2007-08-02 20:41
引用第8樓見血方休2007-08-02 20:16發表的“”

豉油王局墨魚,白灼鮮尤仔!
.......

勁正!!!如果有兩支大青就仲爽!

去釣魚最正係食過....西芹抄墨魚春!!!!

冇得頂呀!!!

見血方休 2007-08-02 22:57
引用第9樓1魚2007-08-02 20:32發表的“”

都係桂山好~多好多選擇~豐儉由人~去桂山啦!!

桂山D嘢好普通,無風味,下次帶你去能記試吓你就知咩叫好味道

漁樂友 2007-08-02 23:07
有魚釣, 你唔會想起食飯, 因為你會講 , 釣多2條好過 !
冇魚釣, 更加唔會去食飯, 因為大家都會講 , 早d走啦 !

高比 2007-08-02 23:50
引用第12樓漁樂友2007-08-02 23:07發表的“”
有魚釣, 你唔會想起食飯, 因為你會講 , 釣多2條好過 !
冇魚釣, 更加唔會去食飯, 因為大家都會講 , 早d走啦 !

我地現在的情況是,冇魚釣,一定要去食飯,最好可以食到晚黃,宵夜又食到四點....哈哈

宜家都習慣了,沒魚的話,再怎麼堅持也是白費氣力,應該努力食野,有氣有力再釣魚!!!

快攻仔 2007-08-03 03:49
上次去銅鼓食野都好正,八爪魚一流

zoo 2007-08-03 04:23
引用第11樓見血方休2007-08-02 22:57發表的“”

桂山D嘢好普通,無風味,下次帶你去能記試吓你就知咩叫好味道

見血兄,記得帶埋我去,好想試下!

dd 2007-08-03 09:13
东澳最差。

barry 2007-08-03 10:16
看来大家意见都好分歧~~

貓貓怪 2007-08-03 15:47
昨夜同孤魂兄及幾位釣友到同樂夜釣,魚就麻麻地,但晚飯就very good.五位一席,有魚有肉,肥雞全隻.紫菜湯任飲.勁滿足。

查看完整版本: [-- 你认为边度钓鱼吃饭D送最正,最抵. --] [-- top --]