查看完整版本: [-- 可以話係河流~.~~ --]

-> 海 磯 釣 訊 -> 可以話係河流~.~~ [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

魚魚 2007-08-25 17:21

可以話係河流~.~~

居我所知澳門半島最近有黃腳立釣的地方,因為我係戈都釣到3條左右,還有哋雜魚......(相片可能後輔)

(其實我仲有好多相,但容量過大放唔到係漁樂網裏!)

魚魚 2007-08-25 17:23
哋相花花哋,請見諒!!!

1魚 2007-08-25 17:23
邊度尼嫁~又幾好喎

dacky 2007-08-25 17:28
引用第2樓1魚2007-08-25 17:23發表的“”
邊度尼嫁~又幾好喎

魚叔這裏是近年新整的 , 在青洲尾 , 連接海與鴨涌河之間 ~

魚魚 2007-08-25 17:30
魚叔這裏是近年新整的 , 在青洲尾 , 連接海與鴨涌河之間 ~

你也知哦~~咁又知唔知戈到有黃腳立釣呢???

sang 2007-08-25 17:31
鴨涌河有魚魚釣

dacky 2007-08-25 17:38
引用第4樓魚魚2007-08-25 17:30發表的“”

你也知哦~~咁又知唔知戈到有黃腳立釣呢???

我只知戈到係咸水來的 .......

1cat 2007-08-25 19:27

D水好污染

蛇屍鰻 2007-08-25 23:04

傑仔 2007-08-25 23:36
戈度仲有個唔知咩商業貨物關口tim~
前陣拿支槍打大脾戈個阿sir就係戈樹返工ga啦!!!

ckip 2007-08-26 00:16

林诺恒 2007-08-26 10:17
D水好似不是几掂啊!小心
  玩下都无所为,吃就无了

高比 2007-08-26 10:24
水退會好臭.... 有時會有超巨鱸.玩下都幾好玩.

你物有MSN的SPACE.
D相POST上MSN_SPACE,跟住不用上載到漁網.用條LINK接過去就得,相片就幾大都冇問題,因為當你上傳到MSN時佢已經幫你改左相片的大小.明冇?

海狗 2007-08-26 19:44

哈哈兒 2007-08-26 19:54
澳門臭河~~~~~~~

漁樂友 2007-08-26 20:22
加工區附近 , 不過近住媽閣巴士總站與流動廁所附近都有立釣 , ok啦 !

青木 2008-02-10 22:33
我跟朋友去釣過一次夜水...係橋底中左幾絛雜魚   不過好臭

billy66998 2008-08-15 12:23
青洲垮境工業區D魚不能吃有毒

gary1984 2008-11-29 18:55

查看完整版本: [-- 可以話係河流~.~~ --] [-- top --]