查看完整版本: [-- 07賽車女郎片段盡在其中 --]

-> 車 天 車 地 -> 07賽車女郎片段盡在其中 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

cookie蒜 2007-11-18 22:48

07賽車女郎片段盡在其中

鯛魚殺手 2007-11-18 23:40
得咁少,可以播長d嗎?

智達 2007-11-19 07:13
辛苦哂cookie蒜大師,有冇嗱電話呀........

傑仔 2007-11-19 07:46
點解要返工.....點解冇得去.....點解咁多女.....點解.....點解.....點解呀

南方黑鯛 2007-11-19 08:08
睇完快D給我老友鼓勵,

sang 2007-11-19 10:18

cookie蒜 2007-11-19 14:31
呢日其實我唔得閒,偷空三個小時入去,還施展睇我唔到至高無尚神功,被過重重關卡,先至入到去,目的只係拍d片段比漁網各釣魚弟兄品嘗,此次由攝錄,剪輯,配樂,字幕,轉換...等等,都破左自己的個人紀錄,做得唔好,還望各方魚友多多包容,希望大家喜歡....

慢摇 2007-11-19 15:30
引用第7樓cookie蒜2007-11-18 21:31發表的“”
呢日其實我唔得閒,偷空三個小時入去,還施展睇我唔到至高無尚神功,被過重重關卡,先至入到去,目的只係拍d片段比漁網各釣魚弟兄品嘗,此次由攝錄,剪輯,配樂,字幕,轉換...等等,都破左自己的個人紀錄,做得唔好,還望各方魚友多多包容,希望大家喜歡....

d女都唔靚女~~~我靚d

慢摇 2007-11-19 15:34

小釣手 2007-11-19 16:17
有無釣魚女郎.........哈

慢摇 2007-11-19 16:19
引用第10樓小釣手2007-11-18 23:17發表的“”
有無釣魚女郎.........哈

我唔會釣魚的..冇人教我

likevin 2007-11-19 16:42
引用第11樓慢摇2007-11-19 16:19發表的“”

我唔會釣魚的..冇人教我

好!好!
等我地班兄弟教你釣魚啦!
做漁樂綱既iso girl

慢摇 2007-11-19 16:54
引用第12樓likevin2007-11-18 23:42發表的“”

好!好!
等我地班兄弟教你釣魚啦!
做漁樂綱既iso girl

我想學假餌,磯釣d餌好污髒又會死人

tony 2007-11-19 17:10
引用第13樓慢摇2007-11-19 16:54發表的“”

我想學假餌,磯釣d餌好污髒又會死人

好污髒??我又唔覺wo,會死人??你做足安住措施咪唔會lo~

小魚兒 2007-11-19 18:54
好善慕你可以影倒敢多靚女.......

海狗 2007-11-19 20:03

玄武 2007-11-19 21:49

蒜子 2007-11-19 23:04
哈哈哈....你真係好野,咁短ga時間都可以做到咁多野,我叫你做小小野你一定話時間唔夠,最快都要三五七日,而家...事實就擺係眼前,你係要做ga,一定做到,你重有咩野講....哈哈哈....你真係....好野

kcu 2007-11-29 11:29
讚讚讚讚讚!!!

查看完整版本: [-- 07賽車女郎片段盡在其中 --] [-- top --]