查看完整版本: [-- 求購手寫版 --]

-> 數 碼 科 技 -> 求購手寫版 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

1魚 2008-02-16 21:10

求購手寫版

請問拱北附近有什麼經濟好用,可以繪圖的手寫版賣

高比 2008-02-16 21:18
不如咁.....我成就大義送鬼左我個俾您,唔係大專業的,但都叫國內名牌 用過幾次咁...DRIVER找找應該係到,辦認率都幾高,可寫中英繁簡同阿伯數字同畫公仔 ....我真係冇用,都唔知點解會買,好似係俾我阿媽玩電腦用,但宜家佢老人家識打字又唔會再用 ,不過如果您堅持要自己買,拱北大把.由50~200不等,佢地用的驅動大都一樣,只係做型同質量唔同,即係靚唔靚仔,靚仔的當然貴幾十人仔啦

高比 2008-02-16 21:21
唔怕價比價,我的貨最平!一口價!零元

另一提,如果要比較專的唔好大陸買,人地都來港澳買,全套連軟幾舊水就有得畫好靚的公仔....

其實要畫得準不如用畫公仔用的老鼠...

1魚 2008-02-16 22:08
WACAM好專業,但價錢驚人.....平平地就可以了,最主要是有時候需要用來畫一些線條的圖案,查過北京出的漢王都功能唔差.......

高比 2008-02-16 22:25
最近拱北地下商場戈度工商銀行個出口最後一個鋪位有賣電腦野,但可能貴十幾二十人仔.唔怕遠行出去萬街選擇就多好多.一般都係兩百蚊以內已經好靚!一百幾十的也不錯

健尼 2008-02-17 03:36
我公司o個塊A1 size都係三萬幾~
如果4"X6"好似大約5xx
a4 size 大約 15xx

1魚 2008-02-17 08:50
引用第5樓健尼2008-02-17 03:36發表的“”

希望400蚊樓下有8x10size,下個月去拱北搵搵先~thx!!.....三萬幾....實在太專業用,買唔起囉

傑仔 2008-02-17 10:47
引用第5樓健尼2008-02-17 03:36發表的“”

三萬幾!g4g4g4g4g4g4g4

查看完整版本: [-- 求購手寫版 --] [-- top --]