查看完整版本: [-- (下架﹕攻略王-已認購) 義賣--潛水裝備一套 --]

-> 愛 心 列 車 -> (下架﹕攻略王-已認購) 義賣--潛水裝備一套 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

亞神 2008-05-16 23:18

(下架﹕攻略王-已認購) 義賣--潛水裝備一套

義賣濳水裝備
濳水裝備全套
(1)專用大背包一個
(2)濳浮衣(B.C)1件(美國品牌)
(3)氣樽接頭連呼吸氣閥(八瓜魚)
(4)潛水靴1對
(5)蛙鞋1對
(6)潛水褲1條
(7)頭套1個
(8)潛水方向指南針(手腕式)
(9)氣樽1個
上述全套紅十字收據二千元正

Ar保 2008-05-17 00:02
神哥~~吾知你仲記吾記得我身型,岩吾岩我著,如果ok,留比我,聽日我去紅十字
我代四川災民多謝你捐出的義賣物品

亞神 2008-05-17 00:37
引用第1樓攻略王2008-05-17 00:02發表的“”
神哥~~吾知你仲記吾記得我身型,岩吾岩我著,如果ok,留比我,聽日我去紅十字
我代四川災民多謝你捐出的義賣物品

緊係記得喇,你咁高大,一定可以........多謝你先。

achong 2008-05-17 00:40
版主好嘢........

追击手 2008-05-17 11:03
卖佐以后可以多地蒲头哪!

高比 2008-05-17 15:54
依套野新買要成雞野!!!!

dacky 2008-05-17 23:07
阿保下次去黃泡一定要帶佢出去搵d懵仔係邊 ~ .

天魔 2008-05-20 18:05
神哥好野.娟吟多錢.我代四川災民多謝你.頂一下先

查看完整版本: [-- (下架﹕攻略王-已認購) 義賣--潛水裝備一套 --] [-- top --]