查看完整版本: [-- 對義買嘅精神表示非常佩服和尊敬 --]

-> 愛 心 列 車 -> 對義買嘅精神表示非常佩服和尊敬 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

enkei 2008-05-30 23:58

對義買嘅精神表示非常佩服和尊敬

本人對義買嘅精神表示非常佩服和尊敬 有一些熱心會員同店舖拿自已嘅東西出離義買 目地只

係一個希望籌多些善款给四川災民 係依個義買過程當中 賣歌個善長人翁要讚 拿出離義買歌位會員或

店舖仲更加要佩服和專敬 因為我地義賣完都仲有件貨品呀 而佢地係無 所以我係到充心多謝拿東西出離

義買歌d人仕同店舖 尤其是细彭兄兩道捐出名貴禮品。 係到本人向上述之人仕及店舖深表非常之感

謝! 多謝你地 種善因得善果。

小堡 2008-05-31 00:25

萬事發 2008-05-31 00:41

whero 2008-05-31 00:42
沒有太大的能力,只能盡自己小小的薄力而已,義賣震災大家量力而為

海狗 2008-05-31 00:51
引用第3樓whero2008-05-31 00:42發表的“”
沒有太大的能力,只能盡自己小小的薄力而已,義賣震災大家量力而為

你有咁多gama...唔好係度扮窮wo.....

dacky 2008-05-31 01:05
皮毛之力 , 算得上是什麼 ~

enkei 2008-05-31 01:18
引用第5樓dacky2008-05-31 01:05發表的“”
皮毛之力 , 算得上是什麼 ~

都算嘅 都有出過力呀!

dacky 2008-05-31 01:49
希望真係可以幫得到佢地......... 唔好去左第到

zoo 2008-05-31 07:00
引用第0樓enkei2008-05-30 23:58發表的“對義買嘅精神表示非常佩服和尊敬”
本人對義買嘅精神表示非常佩服和尊敬 有一些熱心會員同店舖拿自已嘅東西出離義買 目地只

係一個希望籌多些善款给四川災民 係依個義買過程當中 賣歌個善長人翁要讚 拿出離義買歌位會員或

店舖仲更加要佩服和專敬 因為我地義買完都仲有件貨品呀 而佢地係無 所以我係到充心多謝拿東西出離
.......

認同!

傑仔 2008-05-31 07:07
種落因.得落果!

白立 2008-05-31 08:28
引用第0樓enkei2008-05-30 23:58發表的“對義買嘅精神表示非常佩服和尊敬”

店舖仲更加要佩服和專敬 因為我地義買完都仲有件貨品呀 而佢地係無 所以我係到充心多謝拿東西出離
.......

講得好......

小幹炮love 2008-05-31 09:21
冇上漁網咁耐,原來有咁多有意義既事 .....真感動

牛仔布 2008-05-31 10:09

enkei 2008-05-31 12:37

1魚 2008-05-31 12:43
感謝各界善心樂捐,幫助貧困災民

sang 2008-05-31 16:49
非常佩服,细彭兄

石頭 2008-05-31 17:44

青木 2008-05-31 18:30

查看完整版本: [-- 對義買嘅精神表示非常佩服和尊敬 --] [-- top --]