查看完整版本: [-- 多謝多謝 --]

-> 愛 心 列 車 -> 多謝多謝 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

吉村千代 2008-06-05 12:35

多謝多謝

昨晚已經去佐鴻祥收貨啦!!!!再次係度多謝細彭兄華安兄和周生!!!!!
係呢想問下個攪係咪可以換左右手架!我平時用開左手拿竿架!!!!!

1魚 2008-06-05 12:53
多謝賑災

沙立皇 2008-06-05 13:36
華安話代表四川災文多謝您。

阿B 2008-06-05 13:48
多謝晒...

zoo 2008-06-05 14:09
多謝各位善長!

enkei 2008-06-05 18:56
[quote]引用第0樓吉村千代2008-06-05 12:35發表的“多謝多謝”
昨晚已經去佐鴻祥收貨啦!!!!再次係度多謝細彭兄華安兄和周生!!!!!
係呢想問下個攪係咪可以換左右手架!我平時用開左手拿竿架!!!!![/quote

唔洗客氣 大家都係想為四川出分力啫!

右左都得嫁! 你換條絲山就可以嫁啦!

天魔 2008-06-05 18:56
好心有好報....

吉村千代 2008-06-05 19:12
引用第5樓enkei2008-06-05 18:56發表的“”
[quote]引用第0樓吉村千代2008-06-05 12:35發表的“多謝多謝”
係呢想問下個攪係咪可以換左右手架!我平時用開左手拿竿架!!!!![/quote

.......

enkei 2008-06-05 19:15
為响應三位師兄嘅義買精神 本人以將早前所講嘅$376 改義捐為$500 希望捐多一d 我地d四川同胞受為多一d。

吉村千代 2008-06-05 19:16
多謝亞旦哥加我分!!!!!!
我上咁耐漁網都係第一次比人加分

enkei 2008-06-05 19:21
引用第9樓吉村千代2008-06-05 19:16發表的“”
多謝亞旦哥加我分!!!!!!
我上咁耐漁網都係第一次比人加分

咁係咪炸漁樂網型先!

查看完整版本: [-- 多謝多謝 --] [-- top --]