查看完整版本: [-- 賑災目標51200 --]

-> 愛 心 列 車 -> 賑災目標51200 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

1魚 2008-06-09 18:15

賑災目標51200

我們這一群平時行為粗獷的釣魚大男人,遇到這一次5月12號的四川災變,需要伸出援手時,都能慷慨抒大爱,義賣賑同胞。

現祈願本次賑災捐款,能夠達至51200元目標,之後,我們開設的義賣專欄,會移至(≡ 其 他 工 商 資 訊 >>二 手 釣 具 之下作為分版),功能不變,各位可繼續為善不落後人,接續義賣,而( ≡ 釣 魚 技 術 綜 合 討 論)回歸專門的釣魚討論項目。

在此謹向各位致敬

傑仔 2008-06-09 18:18
好野.快d越多越好

青木 2008-06-09 18:22

高比 2008-06-09 18:22
大家都好有心!離目標近矣!

阿B 2008-06-09 18:59

sang 2008-06-09 19:01

白立 2008-06-09 19:20

沙立仔 2008-06-09 19:30

zoo 2008-06-09 19:33

FM 2008-06-09 20:03

enkei 2008-06-09 20:05
本人enkei 同呀伍仔為响應1魚叔震災呼誉想為四川d災民出多分力 再義捐出$1000元 明天我會去辨! 希望各位師兄師姊可以嘅話就有錢出錢 無錢就出吓力支持一下啦!多謝咁多位師兄師姊

傑仔 2008-06-09 20:22
引用第10樓enkei2008-06-09 20:05發表的“”
本人enkei 同呀伍仔為响應1魚叔震災呼誉想為四川d災民出多分力 再義捐出$1000元 明天我會去辨! 希望各位師兄師姊可以嘅話就有錢出錢 無錢就出吓力支持一下啦!多謝咁多位師兄師姊

代4川災民多謝你!

zoo 2008-06-09 21:01
多謝伍仔塘和華安哥!

chon 2008-06-09 22:00
支持支持

沙立皇 2008-06-09 22:13
引用第10樓enkei2008-06-09 20:05發表的“”

華安話:代表川災文多謝您。

蒜子 2008-06-09 22:22

1魚 2008-06-09 23:10
引用第3樓高比2008-06-09 18:22發表的“”
大家都好有心!離目標近矣!

係~到7月中一定會到呢個數.....

dacky 2008-06-09 23:10
好野 ~

小魚兒 2008-06-09 23:14

海狗 2008-06-10 02:59

sang 2008-06-10 08:15
多謝華安哥

enkei 2008-06-10 15:11
本人enkei 同呀伍仔為响應1魚叔震賑目標51200呼誉行動,本人同呀伍仔想為四川d災民再出多分力 小小地再義捐出$1000元 希望各位師兄師姊可以嘅話就有錢出錢 唔放便唔僅要出心出力頂一吓就得啦!因為我地捐出多一分一亳 我地d四川同胞就會多一分一亳嘅受為。現在佢離賑災目標唔夠一萬 希望大家支持一下! 多謝咁多位 四川災民多謝你。

ken..... 2008-06-11 00:09

天魔 2008-06-11 15:19
頂力支持

查看完整版本: [-- 賑災目標51200 --] [-- top --]