查看完整版本: [-- 点可以放魚相呀 --]

-> 綜合釣魚問題諮詢區 -> 点可以放魚相呀 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

ricky 2008-07-31 23:51

点可以放魚相呀

点可以放到魚相呀十張又唔得一張又唔[size=5][/size]

想放油井漁獲都唔得

点放呀各師兄教教我

thx.....

andyleong 2008-07-31 23:57
http://www.fishingmacau.com/bbs/read.php?tid=4273&fpage=1

(五)檔案過大方法二:(用小畫家修改)

1~打開小畫家(開始>>>所有程式>>>附屬應用程式>>>小畫家)
2~檔案>>>開啟舊檔>>>選擇儲存在電腦內之需要修改圖片
3~影像>>>延展/扭曲(或Ctrl+W)
4~在延展框內的水平和垂直100%處,把數值改小,視原圖的size而定,約調至整個圖佔視窗的70%便差不多了,可遂步的調整變大或變小,完成後記得以JPEG檔儲存

ricky 2008-08-01 00:10
咁麻煩架..試下得唔得先

chon 2008-08-01 00:33
一d都唔麻煩

服部半藏 2008-08-01 08:51
5色就要学

小魔女SOS 2008-08-01 10:50
當初我都攪咗好耐先明 不過有問題問1魚叔啦,有問必答,有求必應......

查看完整版本: [-- 点可以放魚相呀 --] [-- top --]