查看完整版本: [-- 放一部超新無任何花痕的薄版PSP --]

-> 數 碼 科 技 -> 放一部超新無任何花痕的薄版PSP [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

HaLu 2008-09-06 13:36

放一部超新無任何花痕的薄版PSP

顏色: 黑色
  版本: 3.71
新舊度: 100%超新

跟一張SONY 8GB 卡連火牛機套保用書, 賣1800元
有意請電底發訊致66326117 (頌)

whero 2008-09-06 13:53
平點得吾得???要引導片還是不用?
有沒USB傳輸線?

HaLu 2008-09-06 14:01
要引導碟, 沒有USB, 因為多數係用讀卡器

不如咁,如果你沒有引導碟我加一隻引導碟比你, 1800元?
因為貴係貴在張SONY 8GB 卡 (原廠日本制的)

whero 2008-09-06 14:05
引用第2樓HaLu於2008-09-06 14:01發表的  :
要引導碟, 沒有USB, 因為多數係用讀卡器

不如咁,如果你沒有引導碟我加一隻引導碟比你, 1800元?
因為貴係貴在張SONY 8GB 卡 (原廠日本制的)

我有UMD 啦,就是不要那種有改成不用的UMD的,因為將來壞了...不給修了
依家卡又便宜了,我在台灣問到16G 不用一千mop
其實我8G還是不夠用.....想換16G
其實我已經有一台了......但是被老婆搶去....看mp4用...

小魚兒 2008-09-06 18:59
引用第3樓whero於2008-09-06 14:05發表的  :

我有UMD 啦,就是不要那種有改成不用的UMD的,因為將來壞了...不給修了
依家卡又便宜了,我在台灣問到16G 不用一千mop
其實我8G還是不夠用.....想換16G
其實我已經有一台了......但是被老婆搶去....看mp4用...

e家出到16G啦......

我只用緊兩張2G......d 新game 多數都超過1G......次次都要洗左 d 舊game才可以入新game....十分痳煩.....

mrloon 2008-09-06 20:01
幫你推!

白立 2008-09-06 20:33

小魚兒 2008-09-06 22:08
引用第6樓想釣白立於2008-09-06 20:33發表的  :

你係打機咩..........!

財叔 2008-09-06 22:33
唔識。唔明。我蠢       

小堡 2008-09-07 00:11
引用第4樓小魚兒於2008-09-06 18:59發表的  :

e家出到16G啦......

.......

我用緊1g只玩mhp2g............

天文台 2008-09-07 00:11
=.=推推先

做知叫我ar哥 遲d先買la=="汗 佢跟4g 卡都要1800

chon 2009-01-23 13:54

查看完整版本: [-- 放一部超新無任何花痕的薄版PSP --] [-- top --]