查看完整版本: [-- 09年3月網內賽問卷 --]

-> 各地釣魚比賽>>最新消息發佈區 -> 09年3月網內賽問卷 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

<<   1   2  >>  Pages: ( 2 total )

1魚 2008-11-24 20:07

09年3月網內賽問卷

想問問有參加過去年3月萬山的網內賽二天一夜的會員,和今次上川的樂釣杯,
那一個地區比較好玩的
因為3月就是我們年度的網內賽了

小小釣手 2008-11-24 20:12
萬山     

高比 2008-11-24 20:13
論釣情應該上川好一點,而且難度無咁高!但路遠

論方便東區搞比賽問題比較簡單!而且撈粗野機會相對多一點,不竟上川烏豬黑石唔係成日可以出到!受天氣影響比較大

兩天的話,我選擇東區!友網的大白立盃好成功,安排好不錯,實地看過,真係唔錯,只不過友網有很多MM義務擔當大量工作,我想我地都應該找一些不出釣的熱心會員分配一下工作好一點!

見血方休 2008-11-24 20:17
唔可以比較邊次好玩D,今次上川的樂釣杯已經安排得好妥善,好滿意,

但係仍然覺得舊年萬山的網內賽二天一夜盡興D(雖然全程打龜)

高比 2008-11-24 20:19
引用第  3  樓  見血方休  於  2008-11-24 20:17  發表的 :
唔可以比較邊次好玩D,今次上川的樂釣杯已經安排得好妥善,好滿意,

但係仍然覺得舊年萬山的網內賽二天一夜盡興D(雖然全程打龜)

比賽兩天比一場,自己釣三,四場,你絛爛釣鬼梗係盡興啦     

亞枝 2008-11-24 20:20
有空的話希望可為本會效勞     

joaoao 2008-11-24 20:20
東區都唔錯!!上川的樂釣杯呢個行程太累啦.....返到嚟個個死狗咁款   

見血方休 2008-11-24 20:22
引用第  4  樓  高比  於  2008-11-24 20:19  發表的 :

比賽兩天比一場,自己釣三,四場,你絛爛釣鬼梗係盡興啦     

今年再來過

joaoao 2008-11-24 20:23
引用第  5  樓  亞枝  於  2008-11-24 20:20  發表的 :
有空的話希望可為本會效勞     

支持!!!鼓掌

FM 2008-11-24 20:23
去邊度釣魚都得,最緊要開心     

FM 2008-11-24 20:24
義務工作冇問題,可電我........     

亞神 2008-11-24 20:24
東水萬山好d,西區有時見到水濁都無晒沬。

whero 2008-11-24 20:27
個人建議。。桂山兩天。。。。
甚至可以考慮直接由珠海包快艇出桂山兩天,這樣可以釣足兩場
第一天可以十點由珠海出,釣場為青州,三角一帶。。釣至下午六點回桂山住宿
第二天一早可以遠攻隘洲,三牙排,墨洲,大小蜘洲等,12點收船回珠海
中午在珠海聚餐及公布成績等。。。時間充裕又玩的盡興

joaoao 2008-11-24 20:47
引用第  12  樓  whero  於  2008-11-24 20:27  發表的 :
第一天可以十點由珠海出,釣場為青州,三角一帶。。釣至下午六點回桂山住宿
第二天一早可以遠攻隘洲,三牙排,墨洲,大小蜘洲等,12點收船回珠海

好建議!!啱哂我地D爛的一族

路亞添 2008-11-24 20:50
3月頭立季未過可以去東區,因為好多島可以選擇

公子 2008-11-24 20:53
引用第  12  樓  whero  於  2008-11-24 20:27  發表的 :

我都覺得咁樣幾好,不過可以張早上10點改做12點咁就重好,因為10點同12點都係釣晚黃!!

而第二日早上我覺得釣返桂山島會比較好d.因為時間可以早d出(5:30am~11am)同嘛早d返酒店沖涼之後就聚餐及公布成績.

到下午坐大船返珠海!!!

不是日本人 2008-11-24 20:54

意見不錯、不過此終人多直接快艇飛有限多問題要考慮、、、、

高比 2008-11-24 20:57
桂山,萬山都好!繼續繼續!!!!       

高比 2008-11-24 20:58
引用第  16  樓  不是日本人  於  2008-11-24 20:54  發表的 :

意見不錯、不過此終人多直接快艇飛有限多問題要考慮、、、、

多人直飛路遠而且有可能出現估唔到的問題,兩天有時間最好大船來回

1魚 2008-11-24 21:01
目前星期六去桂山
星期日回香洲的船期大概是幾點?

不是日本人 2008-11-24 21:05
引用第  19  樓  1魚  於  2008-11-24 21:01  發表的 :
目前星期六去桂山
星期日回香洲的船期大概是幾點?

去的班次是早上呉記得係8点幾定9点幾
回来的話有一班是下午4点的

不是日本人 2008-11-24 21:10
引用第  2  樓  高比  於  2008-11-24 20:13  發表的 :

論方便東區搞比賽問題比較簡單!而且撈粗野機會相對多一點,不竟上川烏豬黑石唔係成日可以出到!受天氣影響比較大

兩天的話,我選擇東區!友網的大白立盃好成功,安排好不錯,實地看過,真係唔錯,只不過友網有很多MM義務擔當大量工作,我想我地都應該找一些不出釣的熱心會員分配一下工作好一點!

友網確実是安排、経験上都好好、因為他門真的好多熱心MM出来幫助比賽、早幾年一直想和友網一斉搞個対抗賽(友誼弟一個種)、、、、

高比 2008-11-24 21:20
引用第  21  樓  不是日本人  於  2008-11-24 21:10  發表的 :

友網確実是安排、経験上都好好、因為他門真的好多熱心MM出来幫助比賽、早幾年一直想和友網一斉搞個対抗賽(友誼弟一個種)、、、、

對抗賽這種想法早在上一年多前釣行之後我已經有這個想法!不過不知道如果同友網聯絡!今年不如我地試試!細節慢慢頃!....

whero 2008-11-24 21:23
引用第  18  樓  高比  於  2008-11-24 20:58  發表的 :

多人直飛路遠而且有可能出現估唔到的問題,兩天有時間最好大船來回

快艇出比較容易控制時間,大船出就要考慮配合船班
出桂山的大船是早上8點半,回程是下午4點半(好像是),時間上好像都不是很好

再者快艇出費用會更省一些

田中 2008-11-24 21:24

我想問下3月幾多號呢??   

高比 2008-11-24 21:29
引用第  24  樓  田中  於  2008-11-24 21:24  發表的 :

有排啦!一定會提早好多通知的!!!田中兄好似急不及待咁喎

1魚 2008-11-24 21:38
引用第  24  樓  田中  於  2008-11-24 21:24  發表的 :

初步考慮321-322兩天豪華食蕉團

whero 2008-11-24 21:41
引用第  26  樓  1魚  於  2008-11-24 21:38  發表的 :

3月14日15日兩天也是不錯,流水會更好。。。。是農歷的18,19

田中 2008-11-24 21:42
引用第  25  樓  高比  於  2008-11-24 21:29  發表的 :

有排啦!一定會提早好多通知的!!!田中兄好似急不及待咁喎

又係好似早左d喎...高比兄你講得啱...
我支持桂山...

亞枝 2008-11-24 21:43
引用第  26  樓  1魚  於  2008-11-24 21:38  發表的 :

我對"蕉"呢樣物體好有興趣

沙立皇 2008-11-24 21:45
去桂山的船時間為早上840分同下午240分回程是早上11點同下午5點,我知就係咁多炸

田中 2008-11-24 21:45

唔該曬...
豪華食蕉團...

紫念 2008-11-24 21:48
引用第  15  樓  公子  於  2008-11-24 20:53  發表的 :

我都覺得咁樣幾好,不過可以張早上10點改做12點咁就重好,因為10點同12點都係釣晚黃!!

而第二日早上我覺得釣返桂山島會比較好d.因為時間可以早d出(5:30am~11am)同嘛早d返酒店沖涼之後就聚餐及公布成績.
.......

如果釣時間太長...番來有排辛苦... 釣兩日最好可以有充足時間俾大家休息...!!!

對比 安排上... 老實講今次真係覺都無得訓...!!!

whero 2008-11-24 21:51
另外...下川兩日團也是可以考慮...

公子 2008-11-24 21:53
其實我覺得我講歌個時候好好嫁喇><

兩日既時間都好多同嘛休息時間都好足

公子 2008-11-24 21:56
如果係21~22號咁就最好

同嘛我要12月就囉假..如果可以12月講幾多號咁就最好啦!!

thx     

南方黑鯛 2008-11-24 21:57
引用第  30  樓  沙立皇  於  2008-11-24 21:45  發表的 :
去桂山的船時間為早上840分同下午240分回程是早上11點同下午5點,我知就係咁多炸

仲有票價單程80人仔

機車28 2008-11-24 22:02
1魚兄!請盡早決定日子,因很多公務員11月尾要決定下年年假!
唔該!.........................       

黑鯛之天敵 2008-11-24 22:06
引用第  2  樓  高比  於  2008-11-24 20:13  發表的 :

supported

高比 2008-11-24 22:17
引用第  35  樓  公子  於  2008-11-24 21:56  發表的 :
如果係21~22號咁就最好

同嘛我要12月就囉假..如果可以12月講幾多號咁就最好啦!!

thx     

日期應該好快決定的,細節的細慢慢安排都可以!!!

公子 2008-11-24 22:18
話晒上年都係歌個日子!!!

如果都係歌日咁就正喇   

獎金獵人 2008-11-24 22:19
我地派幾個靚仔d既去溝幾個MM番來做野!

高比 2008-11-24 22:21
引用第  41  樓  獎金獵人  於  2008-11-24 22:19  發表的 :
我地派幾個靚仔d既去溝幾個MM番來做野!

好提意!!!!

海狗...叫你呀~~~

沙立皇 2008-11-24 22:21
引用第  36  樓  南方黑鯛  於  2008-11-24 21:57  發表的 :

仲有票價單程80人仔

公子 2008-11-24 22:22
無記錯桂山好多牛使白立嫁                 

1魚 2008-11-24 22:23
2009年3月份潮汐

03  14     0536   0.5     1131   2.0     1803   0.3              
03  15     0028   1.7     0600   0.7     1154   2.1     1846   0.4
03  16     0108   1.5     0617   0.9     1220   2.1     1934   0.5
03  17     0159   1.2     0621   1.0     1251   2.0     2033   0.6
03  18     1331   2.0     2200   0.7                             
03  19     1433   1.9                                            
03  20     0025   0.6     1608   1.9                             
03  21     0124   0.5     1733   1.9                             
03  22     0159   0.5     0932   1.4     1253   1.3     1842   1.9

高比 2008-11-24 22:24
引用第  44  樓  公子  於  2008-11-24 22:22  發表的 :
無記錯桂山好多牛使白立嫁                 

我收到風2號提牛屎大出呀~~

joaoao 2008-11-24 22:25
支持21-22号

高比 2008-11-24 22:25
引用第  45  樓  1魚  於  2008-11-24 22:23  發表的 :
2009年3月份潮汐

03  14     0536   0.5     1131   2.0     1803   0.3              
03  15     0028   1.7     0600   0.7     1154   2.1     1846   0.4
03  16     0108   1.5     0617   0.9     1220   2.1     1934   0.5
.......

其實兩個日子的潮水都差不了多少!都算好呀!

公子 2008-11-24 22:27
咁就21 22啦 哈哈哈

查看完整版本: [-- 09年3月網內賽問卷 --] [-- top --]