查看完整版本: [-- 杯面皇子....蝦剷。 --]

-> DIY激改 -> 杯面皇子....蝦剷。 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

arrowtsang 2010-06-24 21:26

杯面皇子....蝦剷。

........呢期小弟身患"魚癌"之絕症,經我上司兼經你人亞冇X貌 貌院監(此君有多年淋床經驗且閱人無數,夠哂老資格 )診斷後,被確診為----末期,為一醫治方法只有一種---食療,而該種食品為-----杯面 [attachment=98014]原因係咁既.....因為過多10零日,我經你人貌哥帶小弟往佳逢列島上礁,於荒磯上向界物宣戰作為我身患"魚癌"之深切治療,就係咁,呢期小弟一日三餐以杯面來維持生命兼儲錢喇!但好衰唔衰人窮就頭頭黑,在家中執釣具時發現個蝦剷柄碎鬼左,要儲錢唔買新剷就唯有自己...DIY [attachment=98015] 所用木料----斑馬木! [attachment=98016] 楂上手又幾鬼"司酷"!   [attachment=98017]帶出磯個剷跌落海都 唔怕,因為剛オ試過,個木柄浮得起個剷 [attachment=98018]

騙人布 2010-06-24 21:30

沙立皇 2010-06-24 21:32
[attachment=98019]  [attachment=98020]  [attachment=98021]

小魔女SOS 2010-06-24 21:38
引用第  1  樓  騙人布  於  2010-06-24 21:30   發表的  :

帶出磯跌落海都唔怕咁阿院長你一於整定多幾個避用

fklee 2010-06-24 21:50

南水黑毛 2010-06-24 21:50

發記 2010-06-24 21:56

FM 2010-06-24 22:04

1魚 2010-06-24 22:15

帶埋隻鑊去可以整碗餐蛋公   

常滿 2010-06-24 22:23

gret 2010-06-24 22:33

joaoao 2010-06-24 22:38
引用樓主arrowtsang於2010-06-24 21:26發表的 杯面皇子....蝦剷。 :
........呢期小弟身患"魚癌"之絕症,經我上司兼經你人亞冇X貌 貌院監(此君有多年淋床經驗且閱人無數,夠哂老資格 )診斷後,被確診為----末期,為一醫治方法只有一種---食療,而該種食品為-----杯面 [attachment=98014]原因係咁既.....因為過多10零日,我經你人貌哥帶小弟往佳逢列島上礁,於荒磯上向界物宣戰作為我身患"魚癌"之深切治療,就係咁,呢期小弟一日三餐以杯面來維持生命兼儲錢喇!但好衰唔衰人窮就頭頭黑,在家中執釣具時發現個蝦剷柄碎鬼左,要儲錢唔買新剷就唯有自己...DIY [attachment=98015] 所用木料----斑馬木! [attachment=98016] 楂上手又幾鬼"司酷"!   [attachment=98017]帶出磯個剷跌落海都 唔怕,因為剛オ試過,個木柄浮得起個剷 [attachment=98018]

带埋部自動插蝦機出去就手都唔使湿啦     

[attachment=98029]  

arrowtsang 2010-06-24 22:39
[quote]引用第  11  樓  joaoao  於  2010-06-24 22:38   發表的  :

[attachment=98030]

沙立皇 2010-06-24 22:42
引用第  11  樓  joaoao  於  2010-06-24 22:38   發表的  :

[attachment=98029]  

哩部真係插蝦機喎

高比 2010-06-24 23:03
     個柄再大d可浮起個人.做救生柄都可以呀

機車28 2010-06-24 23:04

天风 2010-06-24 23:18
手工大师

華仔 2010-06-24 23:22

chon 2010-06-24 23:22

阿B 2010-06-24 23:29

海狗 2010-06-24 23:48

春魚 2010-06-25 00:00

leocheong 2010-06-25 00:01

財叔 2010-06-25 00:29

活活 2010-06-25 00:42
得悉院長不幸患上Fish Cancer呢個世紀絕症,作爲院友實感痛心萬分,所以我地都決定果日送你一程等你一路好走。。

魚珠魚寶 2010-06-25 01:58
院長大人可能想倣<<<<愛迪生二代>>>>>       DIY大王吖   

魚力發電 2010-06-25 02:07

掌佬 2010-06-25 08:51

ymtchris 2010-06-25 09:25

青木 2010-06-25 09:30

看海 2010-06-25 09:48
   部機加個鏟,男女合用,老少不宜     

釣魚痴 2010-06-25 09:54

豬兜冲@ 2010-06-25 10:00

服部半藏 2010-06-25 10:26

釣魚郎 2010-06-25 10:33
   你d hand job咁利害     

TANG.HON 2010-06-25 11:33

dada小魚 2010-07-05 01:03

查看完整版本: [-- 杯面皇子....蝦剷。 --] [-- top --]