查看完整版本: [-- 無良船佬...! --]

-> 會 員 互 動 -> 無良船佬...! [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

小魚兒 2010-10-03 21:58

無良船佬...!

9月30日約左4個釣友出東區.....船,車我一早book好....早上7點20分過關....上左車之後再打電話比船佬....可惜佢答我:(架船撻唔著....唔好意思車唔到你.....我叫另外一個車你地) .....當時我們晴天霹靂.....同時都差唔多到碼頭.....所以在無辦法之下坐另外一架船 .....

下午6點30分收竿回程返珠海食飯.....在餐廳遇到相識的釣友.....從他口中得知哥位船佬車左另外一班釣友出東區(這些釣友我都應識) .......當時我們聽到真係打幾火 ......我一早book左你....如果你唔想車我你可以講唔得閒.....我可以"雲"另外一個船
佬......無必要暫出船才放我們飛機......出東區咁耐自問我都唔係第一次"雲"你(東區兩天團都係"雲"佢)......船費我們一分錢都沒有比少......今次係第二次.....上次話牙痛今次又話架船撻唔著 ......一d專業道德都無.....le個船佬以後blacklist .....

見血方休 2010-10-03 22:01
快d公開佢嘅大寶號,睇吓係吾係飛機皇“桂山文”

黑仔華 2010-10-03 22:22
   我出東區咁多次,都係試過一次.

發記 2010-10-03 22:23
算啦....你都明ge...    

荷包 2010-10-03 22:27
無良船家,黑名單     不過係邊個呢?

黑仔偉 2010-10-03 22:28
邊個船佬呀...公開佢個電話同性名啦...等我地班人抵制下佢..等佢以後無得做生意

沙立皇 2010-10-03 22:37
我知啦。唔係亞文係萬獸之王     

那貓 2010-10-03 22:48
引用第 6 樓 沙立皇 於 2010-10-03 22:37 發表的 :
我知啦。唔係亞文係萬獸之王      

係獅子油定虎標萬金油呀.

沙立皇 2010-10-03 22:51
引用第  7  樓  那貓-  於  2010-10-03 22:48   發表的  :

係獅子油定虎標萬金油呀.  

要溫車更係萬金油啦。 [attachment=105822]

阿B 2010-10-03 22:55
無良船佬.............((((((((((((((((老虎仔))))))))140匹快艇....13500240254電話...........呢d人要...抵制........強力.......抵制

騙人布 2010-10-03 23:09
古惑佬

leocheong 2010-10-03 23:33
引用第  9  樓  阿B  於  2010-10-03 22:55   發表的  :
無良船佬.............((((((((((((((((老虎仔))))))))140匹快艇....13500240254電話...........呢d人要...抵制........強力.......抵制

阿b你又有同魚仔去ar, 咁勞氣

魚珠魚寶 2010-10-03 23:36
你肯定冇小佢啦>>>>>>>>>>>小費俾佢     

Sam_Sam 2010-10-03 23:37
咁冇職業道德,一於抵制佢  

arrowtsang 2010-10-03 23:38
     魚仔,pm我,係邊個,謝謝!     

joaoao 2010-10-04 00:04
口碑?veyy good!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!出礁咁耐從未坐过....亦冇打算坐佢艇         

巨立杀手 2010-10-04 03:37
老虎仔同萬山強個朶己臭晒啦!乜無人話你知咩?

忍者引魚 2010-10-04 05:40
真係...........

小魚兒 2010-10-04 07:42
引用第 16 樓 巨立杀手 於 2010-10-04 03:37 發表的 :
老虎仔同萬山強個朶己臭晒啦!乜無人話你知咩?

e傢知道......所以永無下次.....無我地釣魚佬佢去食屎啦.....就算book唔到船我都唔會"雲"佢.....最多雲"猩猩"出西區.....!

財叔 2010-10-04 07:51
引用第  18  樓  小魚兒  於  2010-10-04 07:42   發表的  :

e傢知道......所以永無下次.....無我地釣魚佬佢去食屎啦.....就算book唔到船我都唔會"雲"佢.....最多雲"猩猩"出西區.....!

小魚兒:好有種我認同。我支持你。

tomato 2010-10-04 08:22
個條老鼠仔正pk,搵左個粉腸船佬車我地,去果時慢過蝦艇,我第一次見人係張隻船打橫壓浪,搞到我地成身濕晒,一話走人,佢就將40分鐘船程行到25分鐘,躉到我地個8月15開晒花,無奈

機車28 2010-10-04 09:36

無良加無奈!     

想釣魚 2010-10-04 10:31
現在老虎仔是大集團?都不想車你們釣魚人啊!!!!!!!!!!!!!!!!!車遊行團

奧比斯 2010-10-04 10:31
引用第  9  樓  阿B  於  2010-10-03 22:55   發表的  :

森林裹有老虎出沒,C兄你可能無聽過,老虎是食人的,今日你明白就好le.............!!  

釣魚郎 2010-10-04 11:20
引用第  18  樓  小魚兒  於  2010-10-04 07:42   發表的  :

師兄佢而家有大款包,好似唔憂做.............

ymtchris 2010-10-04 12:56
真係無陰公呀...   

活活 2010-10-04 13:46
呢D船家真系。。。

66221106 2010-10-04 14:13

點解你有叫佢車啦,你都賴了好多獲.

台灣仔 2010-10-04 15:12
出發時先放飛機真無奈     B哥我要同你講聲抱歉   

白羊座 2010-10-04 15:19
無良   

大舊飯 2010-10-04 18:34
佢都系睇錢做人,      我都奶過野.

釣魚痴 2010-10-04 19:47
他是老友   

青木 2010-10-04 20:06
我有次出船係老虎仔車 汁位哥陣變左個0靚仔 廿歲唔夠 揸船好似揸飛機咁 冇下次

小魚兒 2010-10-04 20:09
引用第 28 樓 台灣仔 於 2010-10-04 15:12 發表的 :
出發時先放飛機真無奈      B哥我要同你講聲抱歉   

唔關你事.....係船佬ga問題.....下次有機會一齊去釣魚...!

遇到真係......

peter_218 2010-10-04 21:03
無良船家   

爆箱ok 2010-10-04 21:27
係邊個:無良船佬     

文偉 2010-10-05 00:02
    下次唔叫佢

夜遊 2010-10-05 01:57
佢細佬仲"復機"呀~~~~   

太子 2010-10-05 09:28
可憐!

hongma 2010-10-05 14:16
無良船佬     

查看完整版本: [-- 無良船佬...! --] [-- top --]