查看完整版本: [-- 威羅 whero--請進! --]

-> 會 員 互 動 -> 威羅 whero--請進! [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

arrowtsang 2010-11-08 23:05

威羅 whero--請進!

威羅老兄,大哥您托我找的--您至愛的影音專集,剛找到了 ,慢用慢用! 现打斑鸠现钳毛 http://www.youtube.com/watch?v=4_o47Gs6DQ0

arrowtsang 2010-11-08 23:09
仲有........... http://www.youtube.com/watch?v=lzfgPipoeNI兩個都是情貓

發記 2010-11-08 23:26
院長....有d咁ge歌ge  

奇一 2010-11-08 23:36
威罗炒紧宵夜..等一会.   

FM 2010-11-08 23:46
     ...

亞神 2010-11-09 00:30
嘜你找的片都衰格過人,睇到我毛管動,尤其是後面戈個肥C9,戈d格嗱底貌配合埋佢的母姿

活活 2010-11-09 00:35
     阿丸腸你今次做咩開帖,唔PM阿威羅大師呀?     

神農氏 2010-11-09 00:42
咁都比你巢倒出嚟?   

財叔 2010-11-09 08:52
睇完之後。有棑唔食猪扒。同返大陸叫鷄。(寫錯左仲唔返大陸食鷄就真)     

華仔 2010-11-09 10:19
     好歌不厭百回聽

joaoao 2010-11-09 10:20
                     想嘔

小魔女SOS 2010-11-09 10:39
引用第  6  樓  活活  於  2010-11-09 00:35   發表的  :
     阿丸腸你今次做咩開帖,唔PM阿威羅大師呀?       

咪就係哩D咁好既野更係私低下PM比威羅同海狗大師啦!!!

釣魚郎 2010-11-09 10:57
     院長少出一水又發作啦     

chansimon 2010-11-09 14:10
嘩! 毛管棟  

whero 2010-11-09 15:54
這是我秘藏影音專輯.........竟被你找到了......每日起床一看,      精神百部   

ymtchris 2010-11-09 15:55
極品...     

機車28 2010-11-09 16:06
[attachment=107399]
咩人來ga!

傑仔 2010-11-09 18:45
簡直係天籟之音......
歌同人配合得天衣無縫.......原全能夠表達出一個字

peter_218 2010-11-09 19:20
             睇到我毛管動

Sam_Sam 2010-11-09 23:04
真你纏樑三日呀...       

查看完整版本: [-- 威羅 whero--請進! --] [-- top --]