查看完整版本: [-- 你古下有咩用??? --]

-> DIY激改 -> 你古下有咩用??? [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

馬友 2010-12-05 22:15

你古下有咩用???

chicken 2010-12-05 22:16
好急尿戈時用~haha 或度頸~hahhahahah

arrowtsang 2010-12-05 22:19
得條咁野,好難捉摸喎! 艾個人考診,比多少少貼屎啦! 呀......艾估到勒,係...... 囉你命3000! [attachment=108321] 艾估中左,大家係咪覺得艾考叻仔考聰明考醒目先???!

joaoao 2010-12-05 22:24
吊頸?   [attachment=108320]

鱼翅鱼嘴 2010-12-05 22:34
我以前見過,不過唔記得咗!關鍵就系兩個介子度

1魚 2010-12-05 22:44
接兩條子線

機車28 2010-12-05 23:03

無用既!   

阿B 2010-12-05 23:07
用來帶海狗出街用的       

魚珠魚寶 2010-12-06 00:17
艾係唔塞呀

發記 2010-12-06 00:56
睇落冇咩用   其實有咩用      

活活 2010-12-06 01:22
老虎用黎鎖轆。。。。。。。     

小魔女SOS 2010-12-06 10:09
引用第  2  樓  arrowtsang  於  2010-12-05 22:19   發表的  :
得條咁野,好難捉摸喎! 艾個人考診,比多少少貼屎啦! 呀......艾估到勒,係...... 囉你命3000! [attachment=108321] 艾估中左,大家係咪覺得艾考叻仔考聰明考醒目先???!

阿丸腸你真係考聰明既姐咁都比你估中,就送咗哥件野比你做獎品用離踱頸啦

premium 2010-12-06 16:05
最大用途就係用黎比人估

馬友 2010-12-06 17:53
提示圖~~~~~

ymtchris 2010-12-06 20:14
唔知....     

peter_218 2010-12-06 20:42
唔知

Sam_Sam 2010-12-06 21:41
係吾係當竹套條橡膠圈斷咗,用黎頂檔用既

鱼翅鱼嘴 2010-12-06 23:35
(⊙o⊙)哦!原來你用來掛魚鉤既。。。。

查看完整版本: [-- 你古下有咩用??? --] [-- top --]