查看完整版本: [-- 畢業證書空運到澳了 --]

-> 會 員 互 動 -> 畢業證書空運到澳了 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

1魚 2011-01-19 21:21

畢業證書空運到澳了

漁尺同畢書已經專機空運抵澳,請各位22號晚準時入席,唔好穿拖鞋,最好穿西裝打呔,因為畢業典禮係隆重夾莊嚴儀式

小小釣手 2011-01-19 21:23
           首領好嘢

arrowtsang 2011-01-19 21:24
   艾今年茅得畢業!       

joaoao 2011-01-19 21:31
        [attachment=110816]

小小強 2011-01-19 21:42
引用第  2  樓  arrowtsang  於  2011-01-19 21:24   發表的  :
   艾今年茅得畢業!         

你今年留班

阿B 2011-01-19 21:43
     我都留班阿   

發記 2011-01-19 21:58
我畢業了      

機車28 2011-01-20 00:39
我都係初中生咋...................           

魚珠魚寶 2011-01-20 00:44
我22號來不了啦 .......又錯過1次盛大聚會

亞枝 2011-01-20 01:36
我年年都留班

忍者引魚 2011-01-20 02:59
     畢業唔知有無我份呢

ymtchris 2011-01-20 09:34
我年年都係差唔多.......都係留班收場...

小魔女SOS 2011-01-20 10:05
引用第  7  樓  機車28  於  2011-01-20 00:39   發表的  :
我都係初中生咋...................             

阿公你初中生都考過我小學都未畢業咋

釣魚郎 2011-01-20 11:15
     我年年都留班  

查看完整版本: [-- 畢業證書空運到澳了 --] [-- top --]