查看完整版本: [-- 水晶蝦-貌哥請進! --]

-> 會 員 互 動 -> 水晶蝦-貌哥請進! [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

arrowtsang 2011-02-22 22:11

水晶蝦-貌哥請進!

貌哥請進----水晶蝦! [attachment=112364] 亞貌哥呀,艾今日收左禮交低左戈一雌一雄水晶蝦,家下佢地巳經繁植到變成拱既款, 艾又唔豬到交配得成唔成功呢下?所以post過您老人家過下目囉! [attachment=112365] [attachment=112366] [attachment=112367] [attachment=112368] [attachment=112369] [attachment=112370]艾唔知竇蝦第日有冇好似下面張相D咁靚呢??       [attachment=112371]  [attachment=112372]

小魔女SOS 2011-02-22 22:16
     丸腸伯伯有冇得出售姐   

joaoao 2011-02-22 22:22
唔夠糖呀大哥!!!買多一斤放面啦....一係用埋阿嫂D存貨

之後唔好理佢地....由得佢地係露交配...虛脱出汁...全身湿透....四支無力....面氾紅點....直到双眼直視

求.敗 2011-02-22 22:22
我又要             

arrowtsang 2011-02-22 22:26
引用第  2  樓  joaoao  於  2011-02-22 22:22   發表的  :
唔夠糖呀大哥!!!買多一斤放面啦....一係用埋阿嫂D存貨   

下.......唔夠??2kg咯喎!

活活 2011-02-22 22:27
我要10斤雌蝦加7兩雄蝦, 唔該曬~     

arrowtsang 2011-02-22 22:49
再加!!! [attachment=112373] [attachment=112374]  

活活 2011-02-22 23:11
D魚食得多會有好高危既糖尿病。。。。     

尾長 2011-02-22 23:15
園長     煲難吃糖水蝦       

Sam_Sam 2011-02-22 23:22
院長d蝦咁正,要1斤得嗎     

奇一 2011-02-22 23:29
好靚的蝦仁....魚唔食人食重正   

魚珠魚寶 2011-02-23 00:13
[attachment=112375] 傳說中好得食既難食蝦出現了     

阿B 2011-02-23 00:15
       ..

發記 2011-02-23 01:04
院長    留盒仔比我          

無旺管 2011-02-23 02:36
亞院長諗住泊亞藏菇娘一齊賣蝦餃定!

ymtchris 2011-02-23 10:30
係唔係真係賣先, 係就整斤過嚟嘆下呀....     

釣魚郎 2011-02-23 10:46
水...........晶晶   蝦        

david-c 2011-02-23 12:47
   ............

sang 2011-02-23 20:56
院長   我都要

查看完整版本: [-- 水晶蝦-貌哥請進! --] [-- top --]