查看完整版本: [-- 明晚消夜! --]

-> 會 員 互 動 -> 明晚消夜! [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

arrowtsang 2011-03-04 21:03

明晚消夜!

星期六(今晚)消夜!順記高比發帖:  [attachment=112659] -----------莖愛的網友...院友,,,漁友...道友們...今晚順記召開睡釣羔手大聯盟消夜,局吹水..噴飯..隊啤...互片..私片..群毆..骨煲大會!!
時間:3月5日晚上10点開始
地址:黑沙環顺記,敬希各舊雨新知,準時出席。
(各位朋友,如果以前未參預過,千祈唔好怕陌生,快來參預啦,好好反架!) 另外,明晚亦相當十分之高興,本網榮幸得到1954年有全球華人超級地肉歌神 感人肺腑情歌皇子 蘇靈金曲皇帝 黑人怨曲催唳殺聲 fishingmacau金嗓子之稱既----joaoao 狐狸毛,同大家一齊喪唱K歌,嘩......正喇! [attachment=112660]

路亞添 2011-03-04 21:13
黑沙環顺記 where?新移民

sang 2011-03-04 21:14

arrowtsang 2011-03-04 21:17
引用第  1  樓  路亞添  於  2011-03-04 21:13   發表的  :
黑沙環顺記 where?新移民   

黑沙環第三街,添哥你到左附近搵唔到就打電話比我,我出黎接你!

joaoao 2011-03-04 21:38
         小死你咩

活活 2011-03-04 21:43
嘩~       

機車28 2011-03-04 22:32
預我!不過我都係果句:不見都散

海狗 2011-03-04 22:59

財叔 2011-03-04 23:06
對唔住各位        明晚去釣夜水,不來了     

魚珠魚寶 2011-03-04 23:29
明晚留返D好野過我吃啊......

發記 2011-03-04 23:44
星期日要去玩  黎唔到!

阿B 2011-03-05 03:08
返工鳴嗚     

求.敗 2011-03-05 05:30
返工     

釣魚郎 2011-03-05 10:53
引用第  8  樓  財叔  於  2011-03-04 23:06   發表的  :
對唔住各位        明晚去釣夜水,不來了       

我陪財爺

ymtchris 2011-03-05 17:14
引用第  13  樓  釣魚郎  於  2011-03-05 10:53   發表的  :

我陪財爺

我就要陪財爺同老板.....

1魚 2011-03-05 17:19
大師歸依彿門,都離不開這一票酒肉朋友   

查看完整版本: [-- 明晚消夜! --] [-- top --]