查看完整版本: [-- 祝各位漁人節快樂 --]

-> 會 員 互 動 -> 祝各位漁人節快樂 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

魚珠魚寶 2011-04-02 01:24

祝各位漁人節快樂

今日收到魚網某高層之短訊..令到艾笑到趴地...亦據聞有無數欲参與之人仕反應熱烈........
該短訊內容
1.於4月30至31日於<<恨能島>>進行第一屆啤酒杯磯吊國際大賽,,名額80人
2.於5月第五個禮拜日組隊往非洲探訪當地小學及釣魚露營活動
3.於6月25至26舉辦助養村姑計劃博愛旅行親女團
如對上述活動有興趣者請電6687681X-狐狸毛     6653477X-癲佬根    6637331X-粉菊花
最後祝各位<<漁人節>>快樂...長釣長有
[attachment=113965]  [attachment=113966]  [attachment=113967]

亞枝 2011-04-02 01:31
我都收到,攪到抓曬頭

機車28 2011-04-02 01:40
係囉真攪鬼!         

魚珠魚寶 2011-04-02 01:50
引用第  2  樓  機車28  於  2011-04-02 01:40   發表的  :
係囉真攪鬼!           

噤係咪應該將是次搞鬼之人仕拖出去打PAT PAT呀

chon 2011-04-02 03:02
拖佢出去打啦~~   

求.敗 2011-04-02 04:41
粉菊花?     

引用第 3 樓 魚珠魚寶 於 2011-04-02 01:50 發表的 :

噤係咪應該將是次搞鬼之人仕拖出去打PAT PAT呀

妳鍾意打佢PAT PAT哩.......幫我地打埋,唔該哂

ymtchris 2011-04-02 09:31
我都唔係好明......   

財叔 2011-04-02 09:45
捉佢去游街       

joaoao 2011-04-02 12:29
边个咁大整古     [attachment=113968]

M.O.D.C. 2011-04-02 13:17
那位高層人士好有天份,還多謝佢幫手協助宣傳...

發記 2011-04-02 18:08
唔太明  

arrowtsang 2011-04-02 19:20

釣魚痴 2011-04-02 22:32

3901 2011-04-02 22:55
愚人節還是最懷念"哥哥"!

peter_218 2011-04-03 21:13
真攪鬼     

石頭 2011-04-05 14:16
字字珠璣,句句有骨

joaoao 2011-04-05 14:21
引用第  16  樓  石頭  於  2011-04-05 14:16   發表的  :
字字珠璣,句句有骨   

石頭兄...只是愚人節跟大家開玩笑呢..没什么別的意思哦

查看完整版本: [-- 祝各位漁人節快樂 --] [-- top --]