查看完整版本: [-- 誠借魚竿 --]

-> 會 員 互 動 -> 誠借魚竿 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

muito 2011-04-05 12:05

誠借魚竿

小弟所屬之社團, 將在4月30日在橫琴舉辦釣魚同樂日, 然而倘欠魚竿若干支, 在此向各位善長人翁誠借魚竿若干隻, 勞煩有多餘的, 不用的, 價錢平的魚竿的主人, 借幾支魚竿予小弟, 不盡感謝,

(由於小弟荷包厚度有限, 一但所借之魚竿有所損壞, 小弟傾家蕩產都賠不起, 故敬請各位不要出借名牌魚竿予小弟, 尤其是D牌, 及S牌之魚竿)

joaoao 2011-04-05 12:14
呢方面真惡搞     

muito 2011-04-05 12:32
引用第  1  樓  joaoao  於  2011-04-05 12:14   發表的  :
呢方面真惡搞       

大師, 你手上有無D岩初玩釣魚的魚竿仔呀. 借隻來可以嗎,
不要有牌子的魚竿, 最好係國產的,

活活 2011-04-05 12:50
唔要D牌同S牌。。。。。即系要阿貌哥既G牌。。。幾惡搞     

joaoao 2011-04-05 12:56
引用第  2  樓  muito  於  2011-04-05 12:32   發表的  :

大師, 你手上有無D岩初玩釣魚的魚竿仔呀. 借隻來可以嗎,
不要有牌子的魚竿, 最好係國產的,

真的好耐冇買竿了...

機車28 2011-04-05 13:05
sorry !

隨行者 2011-04-05 14:32
杆呢家野,都係個個人心頭好,好難借出喎

太子 2011-04-05 16:06
360投竿可以嗎?魚攪都是粗野,斷咗唔駛倍,要的話PM我.如果要530的,我要找一找!

白羊座 2011-04-05 16:40
你打比魚塘問下有無      好多魚塘都有幾支竿預備比唔識釣魚但又想試下的生客

見血方休 2011-04-05 16:52
我有枝SHIMANO頂班(入門版)---HOLIDAY  3號  4米
如果魚塘弓魚弓得斷佢嘅,一毛子都吾洗賠
要的話請PM我留電話

ymtchris 2011-04-05 17:27
阿大狀, 細佬有爛魚竹兩支和爛鉸, 有需要請通知.....   

muito 2011-04-05 17:53
引用第  7  樓  太子  於  2011-04-05 16:06   發表的  :
360投竿可以嗎?魚攪都是粗野,斷咗唔駛倍,要的話PM我.如果要530的,我要找一找!   

多謝師傳, 360都可以啦,

muito 2011-04-05 17:54
引用第  10  樓  ymtchris  於  2011-04-05 17:27   發表的  :
阿大狀, 細佬有爛魚竹兩支和爛鉸, 有需要請通知.....     

總裁, 我要呀. 多謝晒, 過二日問你拿啦.

muito 2011-04-05 17:54
引用第  9  樓  見血方休  於  2011-04-05 16:52   發表的  :
我有枝SHIMANO頂班(入門版)---HOLIDAY  3號  4米
如果魚塘弓魚弓得斷佢嘅,一毛子都吾洗賠
要的話請PM我留電話

多謝師傳, 過二日我會問你拿啦.

muito 2011-04-05 17:56
引用第  8  樓  白羊座  於  2011-04-05 16:40   發表的  :
你打比魚塘問下有無      好多魚塘都有幾支竿預備比唔識釣魚但又想試下的生客   

依家仲等緊d魚塘報價, 因為有成二三十人去, 魚塘最多得二三支, 唔夠分,
我呢d做細的, 唯有厚住臉皮出來問下各位大師, 有無d唔要的借二把來用住先.

財叔 2011-04-05 18:39
垃圾竹有两支又重又短,要就电我

亞枝 2011-04-05 19:20
建議律師你與社團頭目單聲,買一批國產遠投杆+絞(約100人仔一套),日後有社團兄弟吹雞劈魚都有架生嘛   

arrowtsang 2011-04-05 20:28
   sorry......,艾自身難保!   

悲情釣手 2011-04-05 21:06
問人借老婆

路過... 2011-04-06 02:18
又吾問我~ (電我啦!!)

muito 2011-04-06 09:35
引用第  15  樓  財叔  於  2011-04-05 18:39   發表的  :
垃圾竹有两支又重又短,要就电我

多謝財叔, 過二日我問你拿啦.

muito 2011-04-06 09:36
引用第  19  樓  路過...  於  2011-04-06 02:18   發表的  :
又吾問我~ (電我啦!!)

大師, 我都想問, 但一諗起你d竹, 支支都咁靚, 叫我點借得落手呀.

軒akb48 2011-04-08 19:06
有D船竿魚溏GE魚點拉到唔怕""啱無???有兩三支"""

real 2011-04-08 19:35
自身難保     

查看完整版本: [-- 誠借魚竿 --] [-- top --]