查看完整版本: [-- Sunday go to north --]

-> 會 員 互 動 -> Sunday go to north [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

1魚 2011-04-19 23:58

Sunday go to north

各位叔叔嬸嬸,阿哥阿姐們,平時大家都只會看到 sunday go to west  這些相約釣魚訊息,似乎大多數人都忽略了一些與家人同樂的日子,因應磯釣期已至尾聲,在這裡計劃組織一次沒有釣魚的 sunday go to north 親子同樂日活動,至國內較近的地方,郊遊也好,燒烤也好,請大家提出比較理想地點 ~研究研究!!

小小釣手 2011-04-20 00:17
去淇澳食泥烩雞及海鮮     

活活 2011-04-20 00:23
星期日去北區。。。。。。好計劃。。。要 true think think 先得。。     

魚珠魚寶 2011-04-20 02:09
首領你去唔去先

財叔 2011-04-20 03:24
去石岐     

見血方休 2011-04-20 06:45
i still go to west this sunday

bobbylaw 2011-04-20 07:13
引用第  1  樓  小小釣手  於  2011-04-20 00:17   發表的  :
去淇澳食泥烩雞及海鮮       

未去過淇澳, 想去這個島玩好耐. 有泥烩雞及海鮮,正! 有興趣啊.

Sam_Sam 2011-04-20 08:06
我都未去過淇澳

小魔女SOS 2011-04-20 09:00
i will go to the east in this Saturday and next Saturday, but will be the last time     

ymtchris 2011-04-20 09:26
Sunday????何年, 何月, 何日先.......     

釣魚郎 2011-04-20 10:56
引用第  9  樓  ymtchris  於  2011-04-20 09:26   發表的  :
Sunday????何年, 何月, 何日先.......       

你問完咪同我一樣,一枝公出現

ymtchris 2011-04-20 11:08
引用第  10  樓  釣魚郎  於  2011-04-20 10:56   發表的  :

你問完咪同我一樣,一枝公出現

阿老板, 你睇少我, 我實拉大隊出現比個你睇....., 不過我地做事又唔能夠為咗一時之氣既, 比你講一講我就杏家出現, 咁樣子做事就唔係唔夠成熟囉, 所以我都係一枝公出現呀...

釣魚郎 2011-04-20 11:41
引用第  11  樓  ymtchris  於  2011-04-20 11:08   發表的  :

阿老板, 你睇少我, 我實拉大隊出現比個你睇....., 不過我地做事又唔能夠為咗一時之氣既, 比你講一講我就杏家出現, 咁樣子做事就唔係唔夠成熟囉, 所以我都係一枝公出現呀...

仲諗住你出兩條Q,我出K..........

ymtchris 2011-04-20 11:49
引用第  12  樓  釣魚郎  於  2011-04-20 11:41   發表的  :

我出兩條Q, 你就出K, 唔係咁益我呀......

釣魚郎 2011-04-20 12:01
引用第  13  樓  ymtchris  於  2011-04-20 11:49   發表的  :

我出兩條Q, 你就出K, 唔係咁益我呀......

要同我老細物識定......你勉強合格啦.....

zoo 2011-04-20 12:24
引用第  12  樓  釣魚郎  於  2011-04-20 11:41   發表的  :

一皇兩后?

zoo 2011-04-20 12:26
引用樓主1魚於2011-04-19 23:58發表的 Sunday go to north :
各位叔叔嬸嬸,阿哥阿姐們,平時大家都只會看到 sunday go to west  這些相約釣魚訊息,似乎大多數人都忽略了一些與家人同樂的日子,因應磯釣期已至尾聲,在這裡計劃組織一次沒有釣魚的 sunday go to north 親子同樂日活動,至國內較近的地方,郊遊也好,燒烤也好,請大家提出比較理想地點 ~研究研究!!

首領你去唔去ga

zoo 2011-04-20 12:27
引用第  1  樓  小小釣手  於  2011-04-20 00:17   發表的  :
去淇澳食泥烩雞及海鮮       

仲哥淇澳都有魚釣wo

1魚 2011-04-20 13:03
引用第  3  樓  魚珠魚寶  於  2011-04-20 02:09   發表的  :
首領你去唔去先   

我都冇出境批文呀!
其實個帖係我幫d大男人發既!
佢地同我告解懺悔,話平時掛住打怪獸,冷落家中妻小,又唔好意思發個帖組織一下活動....咁難攪既帖唯有又係我黎開啦!

zoo 2011-04-20 14:18
引用第  18  樓  1魚  於  2011-04-20 13:03   發表的  :

我都冇出境批文呀!
其實個帖係我幫d大男人發既!
佢地同我告解懺悔,話平時掛住打怪獸,冷落家中妻小,又唔好意思發個帖組織一下活動....咁難攪既帖唯有又係我黎開啦!

唔怪得院長要你出離X証書啦!

1魚 2011-04-20 14:23
引用第  19  樓  zoo  於  2011-04-20 14:18   發表的  :

唔怪得院長要你出離X証書啦!

我冇指明話院長喎,唔好害我呀!

悲情釣手 2011-04-20 19:49
我呢d單身寡仔冇份

路過... 2011-04-20 20:34
引用第 20 樓 1魚 於 2011-04-20 14:23 發表的 :

我冇指明話院長喎,唔好害我呀!

我明ga~

peter_218 2011-04-20 20:43
好計劃     

joaoao 2011-04-20 23:22
       係院長了...該懺悔了   

arrowtsang 2011-04-20 23:24
引用第  24  樓  joaoao  於  2011-04-20 23:22   發表的  :
       係院長了...該懺悔了     

[attachment=114366] 艾比亞粉菊花累死!

忍者引魚 2011-04-21 02:25
   一日咁多啦

Sunday at home ar....     

查看完整版本: [-- Sunday go to north --] [-- top --]