查看完整版本: [-- 熱烈比賽第一關 --]

-> 各地釣魚比賽>>最新消息發佈區 -> 熱烈比賽第一關 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

<<   1   2  >>  Pages: ( 2 total )

1魚 2011-06-30 18:39

熱烈比賽第一關

各位磯釣高手們,好快好快,再過幾個月,或者十月,或者十一月,又將會有一場磯釣的全國之爭了,大家都猜到了吧,因為名額有限,而本網以往都依據著一個不成文規矩,但凡有賽事,版主和資深會員,都有優先代表參加權利,而去年就發生過,因為有版主遲遲未落實報名,同時又有新會員報名,當時本人是婉拒新會員報名參加的,但遭質疑本網的公平性,為此,於是不保留版主名額,讓這隊較新面孔的隊友參加,後來大家都渡過了一個非常開心的隆重賽事,為免日後會相對出現這些情況,因此,如有意參加的任何會員們,請提早預定名額,假如到時真的沒有足夠名額分配時,才按個別甄選,有意參加者請於本帖回覆留位,雖然可能到時沒有適合的假期,但如不在本帖預先留位,則到時若沒有多餘名額的話,只好向閣下說句SORRY了!

本帖將於十五天內鎖定回覆,所以表示十五天後才註冊的新會員,也將沒有代表出席參賽權了!

請熱愛磯釣的舊雨新知們踴躍回帖留位,如下...

(我要代表漁樂網參加十月的比賽)

目前留位損手:
1~某屆回歸盃全國冠軍 無禮貌大師
2~某屆香港鱗海盃五名 路過大師
3~某屆東引樂活盃亞軍 三公分大師1魚
4~某屆....未找到 大大師中的大師院長
5~某屆回歸盃全國冠軍 大麻康大師
6~某屆回歸盃團隊亞軍 萬山青衣皇者志偉大師
7~深藏不露黑鯛追擊手 向海大師
8~某屆漁樂磯釣盃冠軍 海狗大師
9~某屆白立盃總重亞軍 高比大師
10漁網潛能優秀新力軍 SENG3388大師
11終極漁山巨赤立祖師 小小釣手大師
12笑傲江湖一徹震九洲 亞枝大師
13東區黃立倉巨物殺手 奇一大師
14號稱釣魚唔係求條數 釣魚郎大師
15某屆秋磯盃大魚冠軍 台灣仔大師
16巨物競星軍火庫專家 總舵主大師
17巧奪天工創意手作者 XUE76大師

joaoao 2011-06-30 19:12
     我要代表漁樂網參加十月的比賽    

路過... 2011-06-30 19:23

1魚 2011-06-30 19:27
(我要代表漁樂網參加十月的比賽)

報住先,到時有得炒位,一個賺翻幾百銀   

1魚 2011-06-30 19:44
補充一下~甄選方式

第一首選:以該會員以往是否曾發過釣訊的帖子,足以證明本身可以有單獨進行比賽的基本條件

第二選:是否資深會員

如在名額上無可讓全部參加,唯有按此篩選,敬希各位體諒!!

金渔佬 2011-06-30 19:56
加油了!C傅们!

發記 2011-06-30 20:16
我地有18歲  

白鱲狂 2011-06-30 20:32
1鱼叔:我吳係好明.係十月鱼綱有比賽定是十月代表鱼網出外比賽.謝謝               

1魚 2011-06-30 20:37
引用第  7  樓  白鱲狂  於  2011-06-30 20:32   發表的  :
1鱼叔:我吳係好明.係十月鱼綱有比賽定是十月代表鱼網出外比賽.謝謝                 

請查收您的PM

arrowtsang 2011-06-30 20:56
     決勝爭雄自問無資格喇!但亦好想跟老師們學習釣魚,煩請一魚方仗留一留位比我這隻三腳貓可以嘛???     

大麻康 2011-06-30 21:08

釣魚痴 2011-06-30 21:08

白鱲狂 2011-06-30 21:12
收到.谢谢             

1魚 2011-06-30 21:15
引用第  9  樓  arrowtsang  於  2011-06-30 20:56   發表的  :
     決勝爭雄自問無資格喇!但亦好想跟老師們學習釣魚,煩請一魚方仗留一留位比我這隻三腳貓可以嘛???       

古語有云,熟讀唐詩三百首,不會吟詩也會偷
院長大人飽讀各門派磯書,他朝出戰沙場,定必舉世觸目,實乃漁網之光!

Sam_Sam 2011-06-30 21:19
有你地代表攪掂晒咯   

看海 2011-06-30 22:03
   我真是很想報名,但自己知道自己是幼稚園級數,??    各位大C??努力呀??

joaoao 2011-06-30 22:06
     代百億沙酒业 [志偉]  報名代表漁樂網參賽           

arrowtsang 2011-06-30 22:15
引用第  13  樓  1魚  於  2011-06-30 21:15   發表的  :

古語有云,熟讀唐詩三百首,不會吟詩也會偷
院長大人飽讀各門派磯書,他朝出戰沙場,定必舉世觸目,實乃漁網之光!

[attachment=116441]  [attachment=116442]  [attachment=116443] [attachment=116443] [attachment=116443]  

沙立皇 2011-06-30 22:21
我真是很想報名,但自己知道自己是幼稚園級數,等我先練完九陰真經,同九陽神功,然後先看看有沒有支格,才考慮報名參賽吧。 [attachment=116444]  [attachment=116445]

arrowtsang 2011-06-30 22:32
引用第  18  樓  沙立皇  於  2011-06-30 22:21   發表的  :
我真是很想報名,但自己知道自己是幼稚園級數,等我先練完九陰真經,同九陽神功,然後先看看有沒有支格,才考慮報名參賽吧。 [attachment=116444]  [attachment=116445]  

喂......皇伯,咪扮幼稚生喎! [attachment=116447]  [attachment=116448]

1魚 2011-06-30 22:38
引用第  15  樓  看海  於  2011-06-30 22:03   發表的  :
   我真是很想報名,但自己知道自己是幼稚園級數,??    各位大C??努力呀??

機會係等人去創造既~唔落注又點知輸贏!

沙立皇 2011-06-30 22:40
引用第  19  樓  arrowtsang  於  2011-06-30 22:32   發表的  :

喂......皇伯,咪扮幼稚生喎! [attachment=116447]  [attachment=116448]  

我唔係扮幼稚生,我根本就係幼稚生,我還未升小學。

arrowtsang 2011-06-30 22:46
引用第  20  樓  1魚  於  2011-06-30 22:38   發表的  :

冇錯,唔賭唔知輸定贏,釣魚比賽結果往往出人意表,的確係有賭未為輸!如假設賽事名額是180人,當中....就有著180個釣者的夢!!!

看海 2011-06-30 23:35
引用第  20  樓  1魚  於  2011-06-30 22:38   發表的  :

不失為賭神性格,童子軍亦有句格言就係Prepare,多比賽可儲多點經驗,我要為我將來畢業舖路,我膽操操(((報名)))

海狗 2011-07-01 00:38
永遠支持漁樂網......參加     

魚珠魚寶 2011-07-01 02:30
乜噤快又回歸盃.........我都未夠功力 ........都係你地D大C去參加啦     

高比 2011-07-01 02:34
雖然我唔係好識釣魚....但我豬得下...而且好快又可以回歸漁村~我都想代表漁網去豬下~~~留張櫈得唔得先

seng3388 2011-07-01 08:57
比個機會我跟你們參賽,等我可以跟你們學習,學習..........               

釣魚郎 2011-07-01 10:32
我很想報名,但一睇報左名d損手名冊.........1~某屆回歸盃全國冠軍 無禮貌大師......
2~某屆香港鱗海盃五名 路過大師........
3~某屆東引樂活盃亞軍 三公分大師1魚..........
4~某屆....未找到 大大師中的大師院長..........
5~某屆回歸盃全國冠軍 大麻康大師........
6~某屆回歸盃團隊亞軍 萬山青衣皇者志偉大師.........
7~深藏不露黑鯛追擊手 向海大師...........
8~某屆漁樂磯釣盃冠軍 海狗大師..........
9~某屆白立盃大魚亞軍 高比大師.........
個個有名譽地位.......仲敢報       

金渔佬 2011-07-01 11:35
请唔请人帮手搬鱼箱或工具啊   

1魚 2011-07-01 12:37
引用第  28  樓  釣魚郎  於  2011-07-01 10:32   發表的  :
我很想報名,但一睇報左名d損手名冊.........1~某屆回歸盃全國冠軍 無禮貌大師......
4~某屆....未找到 大大師中的大師院長..........
.......

阿郎老闆,呢招係賭術之中的一招"虛張聲勢",先把同枱對手嚇怕不敢跟,自然漁人得利

釣魚郎 2011-07-01 13:21
引用第  30  樓  1魚  於  2011-07-01 12:37   發表的  :

阿郎老闆,呢招係賭術之中的一招"虛張聲勢",先把同枱對手嚇怕不敢跟,自然漁人得利

首領........你.....

leocheong 2011-07-01 13:34
加油! 精神上支持

但係NO.4位選手就 "某屆....未找到"     

亞枝 2011-07-01 19:05
我和小小釣手要代表漁樂網參加十月的比賽  

小小釣手 2011-07-01 22:17
引用第  33  樓  亞枝  於  2011-07-01 19:05   發表的  :
我和小小釣手要代表漁樂網參加十月的比賽    

奇一 2011-07-01 22:19
報住先,到時有得炒位

viva 2011-07-01 22:46

1魚 2011-07-01 22:54
引用第  35  樓  奇一  於  2011-07-01 22:19   發表的  :
報住先,到時有得炒位   

呢隻股到左八月就會開始回升,十一月一定係會跳到高點,到時炒位,獲利回吐,賺返d洗用

釣魚郎 2011-07-02 13:12
有得炒 岩我啊.....我又報         

1魚 2011-07-02 13:48
引用第  38  樓  釣魚郎  於  2011-07-02 13:12   發表的  :

老細~開左戶喇~唔該入錢....

釣魚郎 2011-07-02 16:34
引用第  39  樓  1魚  於  2011-07-02 13:48   發表的  :

老細~開左戶喇~唔該入錢....

放心喎,炒高左實預埋你喎首領

台灣仔 2011-07-03 22:31
我都報名跟各位大師學習學習   

1魚 2011-07-04 07:21
總舵主報名留位   

財叔 2011-07-04 08:11
引用第  38  樓  釣魚郎  於  2011-07-02 13:12   發表的  :

你係得架老板支持你

奧比斯 2011-07-04 11:09
有無買定多的朱古力,賭神都無法術

ymtchris 2011-07-04 14:28
引用第  28  樓  釣魚郎  於  2011-07-01 10:32   發表的  :
.......

講名譽, 講地位, 也許老板比佢地的確差了..........一公分, 但是講厚.......底就.......

鬼妞 2011-07-05 17:14
精彩賽事!!~~眾家高手雲集!!~~大家加油!!~~         

1魚 2011-07-05 17:29
引用第  46  樓  鬼妞  於  2011-07-05 17:14   發表的 回 樓主(1魚) 的帖子 :
精彩賽事!!~~眾家高手雲集!!~~大家加油!!~~           

向主辦大會爭取軌跡磯釣隊參賽~要來玩嗎?

鬼妞 2011-07-05 17:40
引用第 47 樓 1魚 於 2011-07-05 17:29 發表的 Re:回 樓主(1魚) 的帖子 :

向主辦大會爭取軌跡磯釣隊參賽~要來玩嗎?

感謝老哥盛情邀請!!
會詢問一下隊員們成行的可能性!!~~

1魚 2011-07-05 17:48
引用第  48  樓  鬼妞  於  2011-07-05 17:40   發表的 Re:Re:回 樓主(1魚) 的帖子 :

感謝老哥盛情邀請!!
會詢問一下隊員們成行的可能性!!~~

好的,前兩屆康會長他們釣會有來參加,還有幾位台灣磯釣界前輩也有來過,單純比賽交流,不會有雜七雜八的氣氛,等十月中再關注消息吧

查看完整版本: [-- 熱烈比賽第一關 --] [-- top --]