查看完整版本: [-- 修改打開新視窗 --]

-> 網站功能解說 -> 修改打開新視窗 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

1魚 2011-08-13 21:19

修改打開新視窗

之前網站閱讀文章時,點擊連接後多數都會打開新的一頁,變得視窗會不知不覺中開了很多頁,現在大部份都改為不打開新視窗了~請注意一下

小dee 2011-08-13 21:29
早該如此 有勞一魚叔     

台灣仔 2011-08-13 21:49
好似之前方便d喎

1魚 2011-08-13 22:06
引用第  2  樓  台灣仔  於  2011-08-13 21:49   發表的  :
好似之前方便d喎   

看完一頁後,再點一下工具列 【上一頁】【下一頁】 返回之前頁面

3901 2011-08-13 22:15
知道!     

arrowtsang 2011-08-13 22:25
今次正情係----咸魚青菜,各有所愛喇!

歸隱田園 2011-08-13 22:35
個人覺得吾開新頁反而吾方便

歸隱田園 2011-08-13 22:47
不敢苟同....視窗多...按"x"便可了之,
如此無保留視窗...選擇視窗.....對比視窗之功能..大大不便也...
望收回成命...

1魚 2011-08-13 22:58
大部份論壇看另一新網頁,本來都是不會另外打開新視窗的,是我手多多改了好一段時間,但又有人反映話不好喎~
今回又幾惡搞   

小魔女SOS 2011-08-13 23:10
引用第  8  樓  1魚  於  2011-08-13 22:58   發表的  :
大部份論壇看另一新網頁,本來都是不會另外打開新視窗的,是我手多多改了好一段時間,但又有人反映話不好喎~
今回又幾惡搞     

我都覺得以前好D,例如我睇完等一個網頁當我睇到第五個網頁想睇回第一個既時候可以即時tick選番第一個,依加要不停按上一頁、上一頁.....,不過都係我個人意見,可以慢慢習慣,始終針無兩頭利

1魚 2011-08-13 23:14
睇兩三日反應點先
如果多數人都覺得唔習慣就改返以前咁樣

Sam_Sam 2011-08-13 23:20
好似以前方便d, 如果吾改都可以嘅,我開多一個漁網都ok嘅   

joaoao 2011-08-14 01:51
習慣成自然....以前睇一個X一個....而家要回車有D未慣     

活活 2011-08-14 04:03
又要搞下野,辛苦曬~       

ymtchris 2011-08-14 08:32
知道。

查看完整版本: [-- 修改打開新視窗 --] [-- top --]