查看完整版本: [-- 聊天室去了那裡??? --]

-> 網站功能解說 -> 聊天室去了那裡??? [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

小魔女SOS 2011-11-08 15:52

聊天室去了那裡???

點解成個聊天室不見了架,個板面好似不停在轉,世界末日哦

老蛇 2011-11-08 15:57
發生什麼事!!!!!!!!!     

小魔女SOS 2011-11-08 15:59
引用第  1  樓  老蛇  於  

發表的  :

發生什麼事!!!!!!!!!       

我都想知應該首領做緊野

老蛇 2011-11-08 16:01
引用樓主  小魔女SOS  於 2011-11-08 15:52

發表的 聊天室去了那裡??? :

點解成個聊天室不見了架,個板面好似不停在轉,世界末日哦

世界末日冇去釣魚d院友請馬上出發釣魚

zoo 2011-11-08 16:03
引用第 2 樓 小魔女SOS 於

發表的 :

我都想知 應該首領做緊野

連聊天室室主都唔知?

leivl1189 2011-11-08 16:21

joaoao 2011-11-08 16:40
係呢個姆文,請收PM       

1魚 2011-11-08 16:53
   我三點幾時突然間入唔到網站,後來換左好多舊文件都係唔得,原來自己中左馬呀
啱啱至殺死隻衰馬~嗚嗚~嚇死我喇,以為網站玩完   

1魚 2011-11-08 17:01

小魔女SOS 2011-11-08 17:01
引用第  6  樓  joaoao  於  

發表的  :

係呢個姆文,請收PM         

引用第  7  樓  1魚  於  

發表的  :

我三點幾時突然間入唔到網站,後來換左好多舊文件都係唔得,原來自己中左馬呀

丸姦大淫係哩個姆文,請收PM會唔會收到首領隻衰馬架

機車28 2011-11-08 17:03
引用第  7  樓  1魚  於  

發表的  :

我以為你老人家見冇嘜人上,執埋佢添!

ymtchris 2011-11-08 17:06
引用第  10  樓  機車28  於  

發表的  :

我以為你老人家見冇嘜人上,執埋佢添!

係唔係摺埋果隻呀.....

ymtchris 2011-11-08 17:07
誰偷走了我的乳酪呀.........     

機車28 2011-11-08 17:09
引用第  11  樓  ymtchris  於  

發表的  :

係唔係摺埋果隻呀.....

原來係 ............. 誤會je!誤會je!

ymtchris 2011-11-08 17:14
引用第  13  樓  機車28  於  

發表的  :

原來係 ............. 誤會je!誤會je!

乜誤會咩.....................

機車28 2011-11-08 17:17
引用第  14  樓  ymtchris  於  

發表的  :

乜誤會咩.....................

首領發了新聞發報會!澄清了

財叔 2011-11-08 18:17
咁仲有得玩,桑那冇事         

小小釣手 2011-11-08 21:06
     唔該晒,首領!

唔塞...    ,辛苦首領....     

看海 2011-11-09 04:16
   一出左去就出事   

查看完整版本: [-- 聊天室去了那裡??? --] [-- top --]