查看完整版本: [-- 教你怎麼辦 --]

-> 醫 療 保 健 -> 教你怎麼辦 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

arrowtsang 2011-12-07 20:37

教你怎麼辦

如果...............,有一日,一個唔小心、唔覺意、唔好彩, 比個原本用黎釣椅既"兒鉤,鉤住左你,或者佢,又或者我D肉, 咁.........你就要學定喇!!! 以下,係教你如何拔番個"兒鉤"出來既恐佈教學!!!
教你如何拔出來!
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=autKEbZUF6Q#!
            好帖加下分啦喂!

鮑仔 2011-12-07 20:50
方法幾好,希望大家用唔著

小魔女SOS 2011-12-07 21:34
分就冇得加呀讚吓你還可以   

Sam_Sam 2011-12-07 21:48
希望用吾著

iantai 2011-12-07 22:01
丸腸伯伯,禾正舊蟹命爆晒口喎,電唔電架,哩屎左唔通趕過禾之好嘩.   

arrowtsang 2011-12-07 22:09
引用第  4  樓  iantai  於  

發表的  :

丸腸伯伯,禾正舊蟹命爆晒口喎,電唔電架,哩屎左唔通趕過禾之好嘩.     

涯兜唔知的唔的!

小小釣手 2011-12-07 22:19
院長:小弟生得愚蠢D,你可唔可以親身示範一下呢

PoU 2011-12-07 22:23
   入曬扣     

arrowtsang 2011-12-07 22:30
引用第  6  樓  小小釣手  於  

發表的  :

仲哥開聲,當然是冇問題的;拿.....,首先用個鉤,鉤住你隻手,我親手幫你拆隻鉤,我親身示範一下是很樂意的!!

老蛇 2011-12-07 23:19
引用第  8  樓  arrowtsang  於  

發表的  :

仲哥開聲,當然是冇問題的;拿.....,首先用個鉤,鉤住你隻手,我親手幫你拆隻鉤,我親身示範一下是很樂意的!!

我做睇果個

釣武者 2011-12-07 23:30
假如用條繩拉出來前巳經暈狗左
等我有時間找隻狗試下先         

viva 2011-12-07 23:38
最好院兄你亲身来做一次拍下来上传到网站让我们d后辈好好借监监

生仔 2011-12-07 23:54

路過... 2011-12-08 01:17
我都諗下鈎占如果能夠貫穿表皮,就穿賣去!夾平倒刺,在拔出離!(都可以接受)   

看海 2011-12-08 02:39
   之前看過同方法的另一片   

發記 2011-12-08 02:48
我唔會用嫁

ymtchris 2011-12-08 09:16
痛呀......   

釣魚郎 2011-12-08 10:36
引用第  6  樓  小小釣手  於  

發表的  :

太子 2011-12-08 12:13
引用第  13  樓  路過...  於  

發表的  :

我都諗下鈎占如果能夠貫穿表皮,就穿賣去!夾平倒刺,在拔出離!(都可以接受)     

穿咗過去但又夾唔平個倒刺米好大獲!

P.M. 2011-12-08 13:08
引用第 9 樓 老蛇 於

發表的 :

我做睇果個

ME TOO

悲情釣手 2011-12-09 00:57
痛.....

查看完整版本: [-- 教你怎麼辦 --] [-- top --]