查看完整版本: [-- 波波減壓法(純灌水) --]

-> 貼 圖 灌 水 -> 波波減壓法(純灌水) [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

1魚 2012-03-20 11:36

波波減壓法(純灌水)

死火囉~最近可能染上了一種習慣,可能因為工作轉換環境關係,又長期釣不到可以爽快的魚,心情好不穩定,無意中拿起一粒浮波在手中把玩,頓時覺得心情舒緩了很多,現在連睡覺都要拿波波才容易入睡,怪不得賭神賭錢時要食朱咕叻啦,原來真係有根據的!

zoo 2012-03-20 11:40
千其唔好越玩越大

1魚 2012-03-20 11:44
引用第  1  樓  zoo  於  

發表的  :

千其唔好越玩越大   

YOU ARE BAD BOY!!!

小魔女SOS 2012-03-20 11:48
引用樓主  1魚  於 2012-03-20 11:36

發表的 波波減壓法(純灌水) :

死火囉~最近可能染上了一種習慣,可能因為工作轉換環境關係,又長期釣不到可以爽快的魚,心情好不穩定,無意中拿起一粒浮波在手中把玩,頓時覺得心情舒緩了很多,現在連睡覺都要拿波波才容易入睡,怪不得賭神賭錢時要食朱咕叻啦,原來真係有根據的!

現在連睡覺都要拿波波才容易入睡 1魚嫂有難呀

1魚 2012-03-20 11:52
引用第  3  樓  小魔女SOS  於  

發表的  :

現在連睡覺都要拿波波才容易入睡 1魚嫂有難呀

吓~唔係好明喎?有冇圖片解釋呀?

小魔女SOS 2012-03-20 11:55
引用第  4  樓  1魚  於  

發表的  :

吓~唔係好明喎?有冇圖片解釋呀?

到時放到成床都係波波1魚嫂好似瞓係石春地

lado 2012-03-20 11:59
你諗多左囉!

1魚 2012-03-20 12:08
我得閒都要做一下呢種波波!

ymtchris 2012-03-20 13:31
做多幾個, 人人有份都好喎.....   

釣魚郎 2012-03-20 13:57
http://www.youtube.com/embed/2B2Py-7abUE" 係咪咁啊......

1魚 2012-03-20 14:14
引用第  9  樓  釣魚郎  於  

發表的  :

http://www.youtube.com/embed/2B2Py-7abUE" 係咪咁啊......

笑死人喇~我要拜尹光做師父,我唔叫1魚,以後要叫 尹魚

小魔女SOS 2012-03-20 14:22
引用第  10  樓  1魚  於  

發表的  :

首領咁考聽既歌仔你之前冇聽過嗎

xue76 2012-03-20 15:44
     几号···················波··················啊!??

发哥 2012-03-20 15:50
女士系唔系要抱住支竹睡觉先可以减压呢?!     

1魚 2012-03-20 16:16
我講我的情況都是事實,你們想東想西,扯太遠了,不是有一種鋼珠,專門給人做手部復健的嗎?得閒無事就用兩粒鋼珠拿在手掌心中,轉呀轉呀,對全身神經都有助益~
唔信你地袋住粒波波在身,心情唔好時試吓啦!   

釣魚痴 2012-03-20 17:42
引用第  7  樓  1魚  於  

發表的  :

我得閒都要做一下呢種波波!

小生生 2012-03-20 17:42
走火入魔...       

悲情釣手 2012-03-20 19:07
中毒太深     

隨行者 2012-03-20 20:46
咁你含住粒波來訓咪會發好甍囉

arrowtsang 2012-03-20 22:03
       死.......,你們太壞鳥!       

Sam_Sam 2012-03-20 22:48
咁就要買多d波波番嚟啦,成晚流流長有排玩架   

引用第  10  樓  1魚  於  

發表的  :

查看完整版本: [-- 波波減壓法(純灌水) --] [-- top --]