查看完整版本: [-- 我新舖頭開張了! --]

-> 貼 圖 灌 水 -> 我新舖頭開張了! [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

1魚 2012-06-09 10:01

我新舖頭開張了!

專業清洗 GORE-TEX 釣魚雨衣

悲情釣手 2012-06-09 10:50
新張期間.打幾折呀?     

看海 2012-06-09 11:32
       首領真會選日子,今天好日,我家人的燒烤外買店正好亦是今日開張           

zoo 2012-06-09 11:46

1魚 2012-06-09 11:49
引用第  3  樓  看海  於  

發表的  :

首領真會選日子,今天好日,我家人的燒烤外買店正好亦是今日開張             

咁恭喜開張大吉,生意興隆啦~送呢樣做賀禮!
http://www.fishingmacau.com/bbs2/post.php?fid=195

看海 2012-06-09 12:03
首領我未夠班呀!要傳受一些內功才可
本版塊只有特定用戶組才能發表主題,請到其他版塊發帖,以提高等級!
返回繼續操作

釣魚郎 2012-06-09 12:08

ymtchris 2012-06-09 13:09
阿經理,你近期都幾多新諗頭咁喎。

1魚 2012-06-09 13:59
引用第  6  樓  看海  於  

發表的  :

首領我未夠班呀!要傳受一些內功才可
本版塊只有特定用戶組才能發表主題,請到其他版塊發帖,以提高等級!
返回繼續操作

應該冇問題喎,可能你冇登入商業版,當你係遊客,所以發唔到帖

發記 2012-06-09 14:57

阿B 2012-06-09 15:32

活活 2012-06-09 16:05
要開翻間廚房系隔離先得。    

假師傅 2012-06-09 17:05
哈林廚房!!

釣魚痴 2012-06-09 19:33

joaoao 2012-06-09 22:26
     搞野

林正英 2012-06-09 22:27

Sam_Sam 2012-06-09 23:24

1魚 2012-06-09 23:59
引用第  12  樓  活活  於  

發表的  :

要開翻間廚房系隔離先得。    

賣粥好賺喎,開間周潤發廣東粥啦~嘩哈哈!

財叔 2012-06-10 01:13

kamio 2012-06-10 09:57
引用第 3 樓 看海 於

發表的 :

又唔早d上黎賣下廣告,我地今晚正好十幾個人去燒烤,比小生意你做好過益外人la....

看海 2012-06-10 12:33
引用第  20  樓  kamio  於  

發表的  :

又唔早d上黎賣下廣告,我地今晚正好十幾個人去燒烤,比小生意你做好過益外人la....  

多謝先,係燒好食得的外買店,吾係送去燒烤點那些,再次謝謝先

直感釣斑仔 2012-06-10 13:43

台灣歌星開的店喎

查看完整版本: [-- 我新舖頭開張了! --] [-- top --]