查看完整版本: [-- 谢谢 海狗! --]

-> 圍釣 塘釣 台釣 -> 谢谢 海狗! [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

arrowtsang 2013-07-27 20:51

谢谢 海狗!

多谢恩師海狗大人! [attachment=137621]

本纲2013年度塘釣赛,得到世上最英俊挺拔、豪邁不凡、玉樹臨風、瀟灑俊朗、釣技超群、和善謙厚、博愛忠厚、義薄云天、浩氣长存(下省十万字)既海狗大師熱情支持,送出精美釣具用品,用作今次塘釣赛奬品,过往,小徒之恩師海狗大人亦送出精美礼品支持纲內举行的活动,实在令会员们相当受益! [attachment=137622]  [attachment=137623]
现在,我謹誠意代表本纲所有会員及全体參加者,向海狗大師衷心的說一句~~~謝謝海狗大師,we love you ocea dog !!
並祝海狗大師事事如意,海狗商店生意愈做愈好!謝謝!

arrowtsang 2013-07-27 20:54
其餘友情贊助兄长芳名,稍後出post,thanks!

Sam_Sam 2013-07-27 21:03

台灣仔 2013-07-27 21:05
感謝世上最英俊挺拔、豪邁不凡、玉樹臨風、瀟灑俊朗、釣技超群、和善謙厚、博愛忠厚、義薄云天、浩氣长存(下省十万字)既海狗大師熱情支持       

奧比斯 2013-07-27 21:05

arrowtsang 2013-07-27 21:11

引用第  3  樓  台灣仔  於  

發表的  :

感謝世上最英俊挺拔、豪邁不凡、玉樹臨風、瀟灑俊朗、釣技超群、和善謙厚、博愛忠厚、義薄云天、浩氣长存(下省十万字)既海狗大師熱情支持         

涯恩師典貢少优点呀,睇下面啦……!
1. 聰明伶俐2. 睿智過人3. 明心見性 (解作:對事物有高超的洞察力)4. 行事機警5. 冰雪聰明6. 才華橫溢7. 慧黠8. 有慧根9. 真才實學10. 多才多藝11. 一代才俊12. 才貌雙全13. 學富五車 (解作:形容人讀書很多,很有學識)14. 才高八斗 (解作:比喻人很有才學)15. 一目十行 (解作:閱讀能力高)16. 過目不忘17. 耳聰目明 (解作:很敏銳、機靈)18. 智勇雙全19. IQ 爆膨20. 博學多才21. 足智多謀22. 滿腹經綸 (解作:形容人飽讀詩書,很有才學)23. 心思慎密24. 能詩善文,工於書畫 (解作:擅於寫詩、寫文章、繪畫等各種藝術)25. 學貫中西26. 才德兼備27. 學問淵博28. 文采風流29. 知書識禮30. 文武双全!

仲想知其他优点冇呀???!! 品質高尚: 高風亮節 萬民稱頌 光明磊落 堂堂正正 忠心耿耿 兢兢業業 拾金不昧 大公無私 先人後己 助人爲樂` 

一表人才 英俊瀟灑 潘安再世 溫文孺雅 才高八斗 玉樹臨風 才思敏捷 風度翩翩 文武雙全 見多識廣 

bily 2013-07-27 21:52
你快D去食生菓啦

3901 2013-07-27 22:47
下巴兜兜,靚仔有型!   

arrowtsang 2013-07-27 23:53
其實点都好啦,海狗大c英唔英俊,才华横唔橫溢咩都好,佢过人的确好抵得諗,叫佢幇手总冇托手踭,帮到实帮,就係呢幾样就已经抵讚!
眼见曰常唔少釣友叫帮忙,海狗又做得妥,顶一下!

另外,都好多謝今次能够参加既钓友前耒參予,多謝晒你地呀!

而家仲有多少報名餘额,如果想参加,就联系我地啦!8月4曰开赛,大家安排到时间就報名丫!

常滿 2013-07-28 00:01
海狗大師     

悲情釣手 2013-07-28 01:21
海狗大師又被院長過咗一棟     

看海 2013-07-28 01:36

大木經銷 2013-07-28 01:37
海狗大師     

1魚 2013-07-28 08:47
海狗大師     

阿B 2013-07-28 08:55

財叔 2013-07-28 11:20
多謝狗爺       

多謝狗爺               

joaoao 2013-07-28 18:31
多謝狗爺       

大麻康 2013-07-28 21:00

ymtchris 2013-07-29 09:35

muito 2013-07-29 09:52

亞枝 2013-07-29 13:20
多謝狗爺       

查看完整版本: [-- 谢谢 海狗! --] [-- top --]