查看完整版本: [-- HR. 速攻グレIII --]

-> 裝 備 討 論 -> HR. 速攻グレIII [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

1魚 2013-11-18 21:18

HR. 速攻グレIII

台灣漁拓新竿,未知品質如何,全斜圈,估計兩千澳門幣左右,賣相好似幾好~
[attachment=139489]

阳江漠南 2013-11-18 21:31

Sam_Sam 2013-11-18 22:28

leonleo 2013-11-18 22:35

ping 2013-11-18 22:36
我而咖用紧2号腰力几好,不过2号觉得有点重     

1魚 2013-11-18 22:48
引用第  4  樓  ping  於  

發表的  :

我而咖用紧2号腰力几好,不过2号觉得有点重       

我還以為係新出,原來已經有一段時間,但台灣好少講呢支竹,今日無意中睇到
(不过2号觉得有点重)是全打開,沒有縮入去而感覺重手嗎?還是縮成15呎都重手?

路亞添 2013-11-18 22:58
出左好耐,極致好硬,速攻3手工吳錯,不過聽說上興比較多人用d

3901 2013-11-19 03:12
好像偏重吧?

ymtchris 2013-11-19 08:53

悲情釣手 2013-11-19 10:08
支竿幾靚

財叔 2013-11-19 10:37

arrowtsang 2013-11-19 16:50

ping 2013-11-19 18:01
引用第  5  樓  1魚  於  

發表的  :

我還以為係新出,原來已經有一段時間,但台灣好少講呢支竹,今日無意中睇到
(不过2号觉得有点重)是全打開,沒有縮入去而感覺重手嗎?還是縮成15呎都重手?

系全开时感觉有点重

kam.wong 2013-11-19 19:58

查看完整版本: [-- HR. 速攻グレIII --] [-- top --]