查看完整版本: [-- SHIMANO白竿BB-X SZ --]

-> 裝 備 討 論 -> SHIMANO白竿BB-X SZ [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

1魚 2013-12-19 09:50

SHIMANO白竿BB-X SZ

[attachment=140144]
這支 1.5 號的竿,近日有人在萬山磯釣,成功摛獲大陸秤18斤半黃立倉,雖然有叫艇家來幫手頂魚,但相信艇未到時,都有一定難度的搏魚,條魚總共花了45分鐘才撈到~勁!!

ping 2013-12-19 11:03
点解我成日睇唔到视频,乜嘢原因

悲情釣手 2013-12-19 11:20
我都有支白果棍     

chansimon 2013-12-19 11:39
阿叔冇講錯,真係高橋用白棍     

1魚 2013-12-19 12:14
引用第  1  樓  ping  於  

發表的  :

你係吾係電腦冇flashplayer的軟件?
去單撈一個啦~免費的

阳江漠南 2013-12-19 13:08
引用第 1 樓 ping 於

發表的 :

我也是一样咯

1魚 2013-12-19 13:26
引用第  5  樓  阳江漠南  於  

發表的  :

我也是一样咯

你是在國內內地嗎?有可能好多日本網站被封銷,所以看不到,除非用翻牆軟件

阳江漠南 2013-12-19 13:40
引用第 4 樓 1魚 於

發表的 :

你係吾係電腦冇flashplayer的軟件?
去單撈一個啦~免費的

那我也装一个吧

阳江漠南 2013-12-19 13:51
( ⊙ o ⊙ )

是的  

什么  雅虎  是一定上不了咯 。

Sam_Sam 2013-12-19 23:49

3901 2013-12-19 23:56
我家也有2.3枝白棍..........每次出磯都是"白"的!

查看完整版本: [-- SHIMANO白竿BB-X SZ --] [-- top --]